Home > Informatie > Silo reinigen

Silo reinigen

Een silo reinigen kan om verschillende redenen gedaan worden. Zo kan het zijn dat uw bedrijf wordt onderworpen aan een keuring of dat u bedrijfszekerheid wilt garanderen. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voldoen wij aan de eisen die worden gesteld op het gebied van hygiëne, veiligheid en milieu, wanneer het neerkomt op het reinigen van een silo. Vraag vandaag nog een offerte aan voor het silo reinigen of andere schoonmaakwerkzaamheden in de voedselindustrie.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Werkzaamheden voor het reinigen

Voor het reinigen van een silo kunnen diverse reinigingsprocessen worden ingezet. We kijken hierbij naar het product dat in de silo wordt opgeslagen en wat er eventueel na de schoonmaak in moet komen. Een mest silo reinigen gaat anders in zijn werk dan een voersilo reinigen. Ook zijn er meer factoren die de wijze van silo reiniging bepalen, zoals de omvang, inhoud, toegankelijkheid, materiaal en isolatie van de silo. Daarnaast is het van belang uit hoeveel compartimenten de opslag bestaat, of er een koel- of verwarmingsspiraal in zit en of er mangat luiken aanwezig zijn. Ten slotte stellen we een desinfectieplan op om het silo reinigen zo efficiënt en grondig mogelijk te laten verlopen.

 


Het schoonmaken van uw opslag met silo reiniger

Afhankelijk van het soort opslag en het product wordt er een aanpak op maat gemaakt voor de siloreiniging. Voor het reinigen van de silo worden professionele producten zoals GFK silo reiniger gebruikt, waarmee het silo reinigen grondig en veilig gebeurt. Het ontsmetten is een belangrijk onderdeel van silo reinigen, dat gebeurt volgens de eisen. Wij voldoen hiermee aan de HACCP-normen en na afloop van de schoonmaak krijgt u dan ook een opleveringscertificaat in het kader van HACCP en GMP. Ook wordt de opslagtank voorzien van een desinfectie- en reinigingssticker met datum- en jaarcodering.

 

Vraag vandaag nog een offerte aan

CSU heeft zich gespecialiseerd in de voedingsindustrie, waar silo reinigen onderdeel van uitmaakt. Naast silo reinigen kunt u in heel Nederland bij ons terecht voor andere industriële schoonmaakwerkzaamheden en gevelreiniging. Vraag direct een offerte aan voor het reinigen van uw silo en andere professionele schoonmaakwerkzaamheden.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

 

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Martijn Meerveld (Specialist Food) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-51824486 / food@csu.nl