Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Speelgoed schoonmaken

Speelgoed schoonmaken op een kinderdagverblijf is erg belangrijk. Het afweersysteem van jonge kinderen is volop in ontwikkeling. Doordat ze speelgoed gezamenlijk gebruiken, komen ze in contact met ziekteverwekkers waartegen ze nog weinig weerstand hebben opgebouwd. Hygiënemaatregelen zijn dan ook noodzakelijk. Laat op jouw kinderdagverblijf het speelgoed schoonmaken en voorkom regelmatig zieke kinderen.

Speelmateriaal, klei en ander speelgoed schoonmaken

Als professionals zijn wij Scherper, Slimmer, Schoner en komen graag het kinderspeelgoed schoonmaken in jouw kinderopvang. Dit doen we om ziektekiemen tegen te gaan en de gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken – in speelgoed schoonmaken zit een basis. Ook wanneer er nog geen ziekteverschijnselen zichtbaar zijn onder de kinderen kunnen infecties zich al verspreiden. Door aandacht te besteden aan de hygiëne verklein je de gezondheidsrisico’s en spelen de kinderen veilig. Zowel binnen- als buitenspeelgoed schoonmaken is hiervoor een vereiste.

Speelgoed schoonmaken volgens de hygiënerichtlijnen

Wij houden ons als professioneel schoonmaakbedrijf aan de hygiënerichtlijnen met betrekking tot kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang van het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid. Speelgoed schoonmaken beperkt zich niet alleen tot het afnemen met een sopje. Knuffels en ander textiel wordt wekelijks gereinigd en gewassen op 60 graden en ook het speelkleed schoonmaken hoort hierbij. Daarnaast wordt alles wat niet gewassen kan worden handmatig gereinigd. Denk hierbij aan kunststof en houten speelgoed schoonmaken. Ook de kasten, met name open kasten, worden hierbij grondig gereinigd.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor speelgoed schoonmaken

Naast speelgoed schoonmaken helpen wij je ook bij het hygiënisch reinigen van de rest van het kinderdagverblijf. Met name kleine kinderen beperken zich niet tot speelgoed, maar lopen of kruipen door de hele ruimte en stoppen van alles in hun mond. Het is dan ook belangrijk om ook zaken als vloeren, plinten, randen en richels goed bij te houden. Ook bieden wij diensten aan zoals dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging en graffiti- en gevelreiniging voor scholen en kinderdagverblijven in heel Nederland. Vraag direct een offerte aan bij het gespecialiseerde CSU voor speelgoed schoonmaken met een hygiënisch resultaat.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.