Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bouwschoonmaak

Als aannemer lever je projecten aan de lopende band op. Jouw medewerkers werken hard aan de bouw van het nieuwe pand. Zodra de bouw afgerond is, is het tijd om van start te gaan met de opleveringsschoonmaak. Hiermee zorg je ervoor dat al het vuil van de bouw verdwenen is, voordat je de sleutels aan de klant overhandigt. Wij verzorgen graag deze bouwschoonmaak voor je met een schoon pand – van binnen én buiten – als resultaat. Neem contact met ons op voor een offerte.

Wat is bouwschoonmaak?

Bouwschoonmaak is kort gezegd de schoonmaak die plaatsvindt, nadat de bouw of verbouwing afgerond is. Denk hierbij aan het verwijderen van cementsluiers op tegels, het wassen van de ramen en het stofvrij maken van het pand. Hierdoor kunnen de nieuwe gebruikers een schoon en net pand betreden. Onze klanten hiervoor zijn doorgaans bouwbedrijven en woningbouwverenigingen.

Meer dan alleen bouwschoonmaak nodig?

We hebben niet alleen ruime ervaring op het gebied van bouwschoonmaak. Zo werken wij in zorg- en onderwijsinstellingen, MKB en hotels. Hier voeren wij Scherper, Slimmer, Schoner de dagelijkse schoonmaak uit. Maar ook voor periodieke schoonmaak worden wij veelvuldig ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Jij bepaalt wat er wanneer moet
gebeuren. Wij stellen met je vast wat wij daarin voor jou kunnen betekenen en leggen dit in een schoonmaakplan vast.

Heb jij onze inzet bij bouwschoonmaak nodig? Vraag direct een offerte aan

Je wilt natuurlijk jouw bouwproject schoon en opgeruimd opleveren. Wij bieden hierbij de helpende hand. CSU maakt op een vooruitstrevende manier ieder bouwproject schoon. Wil je meer weten over onze werkwijze bij jouw project? Meer informatie over de kosten van bouwschoonmaak? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor jou op maat gemaakt.

glasbewassing-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.