Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bouwschoonmaak

Als aannemer levert u projecten aan de lopende band op. Uw medewerkers werken hard aan de bouw van het nieuwe pand. Zodra de bouw afgerond is, is het tijd om van start te gaan met de opleveringsschoonmaak. Hiermee zorgt u ervoor dat al het vuil van de bouw verdwenen is, voordat u de sleutels aan de klant overhandigt. Wij verzorgen graag deze bouwschoonmaak voor u met een schoon pand – van binnen én buiten – als resultaat. Neem contact met ons op voor een offerte.

Wat is bouwschoonmaak?

Bouwschoonmaak is kort gezegd de schoonmaak die plaatsvindt, nadat de bouw of verbouwing afgerond is. Denkt u hierbij aan het verwijderen van cementsluiers op tegels, het wassen van de ramen en het stofvrij maken van het pand. Hierdoor kunnen de nieuwe gebruikers een schoon en net pand betreden. Onze klanten hiervoor zijn doorgaans bouwbedrijven en woningbouwverenigingen.

Meer dan alleen bouwschoonmaak nodig?

We hebben niet alleen ruime ervaring op het gebied van bouwschoonmaak. Zo werken wij in zorg- en onderwijsinstellingen, MKB en hotels. Hier voeren wij met zorg en met scherp op schoon de dagelijkse schoonmaak uit. Maar ook voor periodieke schoonmaak worden wij veelvuldig ingezet. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. U bepaalt wat er wanneer moet
gebeuren. Wij stellen met u vast wat wij daarin voor u kunnen betekenen en leggen dit in een schoonmaakplan vast.

Heeft u onze inzet bij bouwschoonmaak nodig? Vraag direct een offerte aan

U wilt natuurlijk uw bouwproject schoon en opgeruimd opleveren. Wij bieden hierbij de helpende hand. CSU maakt op een vooruitstrevende manier ieder bouwproject schoon. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij uw project? Meer informatie over de kosten van bouwschoonmaak? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor u op maat gemaakt.

glasbewassing-schoonmaak

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.