Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Groothandel Kinderdagverblijf

Jij hebt een groothandel voor kinderdagverblijven. Bij de organisatie van een groothandel komt veel kijken en hier worden verschillende eisen aan gesteld. Als ondernemer van groothandel kinderdagverblijven wil jij je focussen op het ´voortstuwen´ van de goederenstroom, in plaats van het creëren van een hygiënische en veilige groothandel omgeving. CSU is een professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven en sectoren, waaronder kinderdagverblijven, waardoor je bij ons aan het juiste adres bent. Neem voor meer informatie over schoonmaak van een groothandel kinderdagverblijf contact met ons op. Dan maken we een afspraak, waar we persoonlijk kunnen bespreken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Speelgoed groothandel kinderdagverblijf

Het is bewezen dat kinderen in een schone, frisse en opgeruimde omgeving met meer plezier en onbezorgd spelen. Het speelgoed moet ook wettelijk aan verschillende eisen voldoen. Je moet hierbij rekening houden met de leeftijd van de kinderen, aanduidingen en veiligheidseisen. Ook moeten kinderdagverblijven het speelgoed binnen jouw groothandel hygiënisch schoon kunnen houden. Zeker met het intensieve gebruik van het speelgoed is een frequente goede schoonmaak van belang, maar ook het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen is een vereiste. CSU is hier scherp op en kent de richtlijnen en protocollen voor speelgoed groothandel kinderdagverblijf.

Schoonmaakdiensten

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden waarbij CSU jouw groothandel kinderdagverblijf met maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken reinigt, biedt CSU ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? In een persoonlijke afspraak bespreken we hoe we onze dienstverlening op maat kunnen aanpassen voor jouw groothandel kinderdagverblijf.

Schoonmaker groothandel kinderdagverblijf gezocht? Vraag een offerte aan

Door te kiezen voor professioneel schoonmaakbedrijf ontzorg je je eigen personeel en kies je voor efficiëntere reiniging. CSU is Scherper, Slimmer, Schoner. In overleg houden we rekening met jouw wensen en waar aan voldaan moet worden. We bepalen welke werkzaamheden uitgevoerd worden en wanneer. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.