Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Assen

Uw organisatie opereert het best in een opgeruimd en schoon pand. Daarnaast straalt een net pand professionaliteit uit naar uw klanten. Het schoonmaken laat u natuurlijk over aan professionals. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Assen? CSU is altijd dichtbij, waar u ook zit. Voor een persoonlijke offerte neemt u direct contact met ons op.

Uw #1 schoonmaakbedrijf in Assen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Assen met een innovatieve en persoonlijke aanpak? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Of u nu in Assen gevestigd bent of niet, CSU werkt door heel Nederland. U bepaalt wat er moet gebeuren en wij bespreken graag met u wat ons aandeel daarin kan zijn. Omdat geen pand hetzelfde is, kunnen wij nooit op voorhand een tarief doorgeven. Wij komen dan ook graag bij u langs. We nemen de situatie op en maken een persoonlijke offerte voor u.

Onze diensten

CSU behoort zonder twijfel tot de beste schoonmaakbedrijven van Assen. Wij hebben ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. We maken onder andere schoon binnen het MKB, onderwijs, zorginstellingen en hotelbranche. U kunt ons uiteraard inschakelen voor de dagelijkse schoonmaak. Sommige zaken hoeven niet iedere dag of iedere week schoongemaakt te worden. Ook voor dit periodiek onderhoud schakelt u CSU in. Denkt u hierbij aan dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Direct een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf in Assen

CSU is scherp op schoon, net als u. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Assen, dan komen we graag met u in contact. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat uw opdracht inhoudt. Op basis daarvan stellen wij een offerte voor u op. Zo weet u altijd precies wat u van ons kunt verwachten.

schoonmaak-zorg-ziekenhuis-x

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20600706 / noordoost@csu.nl