Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Assen

Jouw organisatie opereert het best in een opgeruimd en schoon pand. Daarnaast straalt een net pand professionaliteit uit naar jouw klanten. Het schoonmaken laat je natuurlijk over aan professionals. Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Assen? CSU is altijd dichtbij, waar je ook zit. Voor een persoonlijke offerte neem je direct contact met ons op.

Jouw #1 schoonmaakbedrijf in Assen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Assen met een innovatieve en persoonlijke aanpak? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Of je nu in Assen gevestigd bent of niet, CSU werkt door heel Nederland. Jij bepaalt wat er moet gebeuren en wij bespreken graag met jou wat ons aandeel daarin kan zijn. Omdat geen pand hetzelfde is, kunnen wij nooit op voorhand een tarief doorgeven. Wij komen dan ook graag bij je langs. We nemen de situatie op en maken een persoonlijke offerte voor je.

Onze diensten

CSU behoort zonder twijfel tot de beste schoonmaakbedrijven van Assen. Wij hebben ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. We maken onder andere schoon binnen het MKB, onderwijs, zorginstellingen en hotelbranche. Je kunt ons uiteraard inschakelen voor de dagelijkse schoonmaak. Sommige zaken hoeven niet iedere dag of iedere week schoongemaakt te worden. Ook voor dit periodiek onderhoud schakel je CSU in. Denk hierbij aan dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Direct een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf in Assen

CSU is Scherper, Slimmer, Schoner, net als jij. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Assen, dan komen we graag met je in contact. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om te bespreken wat jouw opdracht inhoudt. Op basis daarvan stellen wij een offerte voor je op. Zo weet je altijd precies wat je van ons kunt verwachten.

schoonmaak-zorg-ziekenhuis-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl