Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
csu diensten schoonmaak

Een omgeving die het werkgeluk, de productiviteit en energie een boost geven? De schoonmaakmedewerkers van CSU maken jouw omgeving iedere dag schoner, gastvrijer en gezonder.

Onze dienstverlening

Een schone omgeving doet iets met jou, je medewerkers en met al je bezoekers. Het zorgt voor werkgeluk, een gastvrij gevoel en rust. Met dat besef en onze gastvrije uitstraling gaan we iedere dag opnieuw aan de slag. Want als jij en je medewerkers kunnen werken in een omgeving die werkgeluk, productiviteit en energie een boost geeft, gaan wij met een voldaan gevoel naar huis. Het is daarom dat onze schoonmaakmedewerkers een onmisbare kracht zijn binnen jouw dienstverlening.

Iedere dag prettiger, gastvrijer en gezonder

Wij maken niet alleen schoon, we innoveren ook. We blijven scherp op kansen om jouw werkomgeving iedere dag een beetje prettiger, gastvrijer en gezonder te maken. Het is hoe onze werkwagens met foamwieltjes zijn ontstaan bijvoorbeeld. Zodat we minder lawaai maken op de gang. Of onze heavy duty-reinigeroplossing, die helpt tribunes te reinigen. Het is niet alleen effectief, maar ook nog eens minder arbeidsintensief. Samen met jou werken we aan de slimme schoonmaakoplossingen van morgen.

Samenwerken op jouw manier

We zijn er voor jou. Waar en wanneer jij dat wil. Daarom hebben we meerdere contractvormen. Dit zijn de twee meest voorkomende:

 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Resultaat gericht werken

De situatie op jouw werk- of leefomgeving is iedere dag anders. De ene dag is het druk, de andere dag juist rustig. Met een resultaatgericht contract passen we ons daarop aan, al dan niet datagedreven. We werken langer door tijdens piekmomenten, en stoppen eerder als het minder druk is.

Een resultaatgericht contract is in twee vormen af te sluiten:

 • Resultaatgericht contract met opleverkwaliteit
  In een opleverstaat bepalen we samen het gewenste kwaliteitsniveau per locatie.
 • Resultaatgericht contract met continue kwaliteit
  We handhaven het afgesproken kwaliteitsniveau en de reinheidseisen tijdens een afgesproken periode.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Inspanningsgericht contract

Houd je van vastigheid? Met een inspanningsgericht contract voeren we afgesproken werkzaamheden uit op afgesproken momenten, eventueel datagedreven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Contract op maat
Een optimale samenwerking begint met duidelijke afspraken. Daarom bieden we nog meer contractvormen aan. Bij sommige klanten voeren we alleen schoonmaakwerkzaamheden uit, bij andere klanten zijn we facilitair coördinerend of zijn we juist onderaannemer bij integrale facilitaire dienstverlening. We bespreken graag wat voor jou de beste vorm is.

Waar kunnen we je mee helpen?

Schoonmaak Een prettige en gezonde werk- en leefomgeving creëren. Dat is wat we doen. Bij bedrijven, organisaties, instellingen, stichtingen en overheden. Als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van jouw bedrijf.
schoonmaak diensten csu
Specialistische schoonmaak Jouw werk- of leefomgeving en die van de mensen om je heen écht schoonhouden, vraagt zo nu en dan om iets extra’s. Zoals grondige vloerreiniging, glasbewassing of het schoonmaken van dakgoten. Dankzij onze ervaring weten we precies wat er nodig is, en vooral wanneer.
specialistische diensten csu glasbewassing gevel vloer
Aanvullende diensten Samen met jou gaan we voor een fijne omgeving. Dat gaat verder dan schoonmaak alleen. Het gaat om de totaalbeleving. Van een gastvrije entree tot schoon bestek in het restaurant. Onze aanvullende services maken het plaatje voor jou, je medewerkers en bezoekers compleet.
Aanvullende diensten csu stewarding hostess toilet linnengoed
Hi Five Nog effectiever en klantgerichter schoonmaken? Dat doet we met Hi Five, een datagedreven kijk op schoon. Onze schoonmaakmedewerkers verzamelen data in de Hi Five-app. Ze noteren onder andere vervuilingsgraden, defecten en wanneer en waarom een schoonmaak niet heeft plaatsgevonden.
BE Clean_slim schoonmaken met data_innovatief_csu
Facilitaire Coalitie Fijn samenwerken levert het beste resultaat op. Met de Facilitaire Coalitie stemt CSU de verschillende facilitaire teams binnen jouw organisatie optimaal op elkaar af.
Facilitaire Coalitie csu_samen scherp_duurzame samenwerking
Hospitality Een fijn, behaaglijk gevoel voor jou en je medewerkers in jullie werkomgeving. Onze medewerkers combineren een passie voor schoon met gastheerschap.
datagestuurde schoonmaak
CSU contact