Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Oldenzaal

Een schoon en fris kantoor zorgt voor optimaal werkgeluk, productievere werknemers en een prettige werksfeer. Met een opgeruimde geest gaat uw personeel de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf tegemoet. Ook voor cliënten of bezoekers die over de vloer komen, is een opgeruimd kantoor een uitstekend visitekaartje. Een schoon kantoor oogt betrouwbaar en professioneel. Voor een schoonmaakbedrijf in Oldenzaal is CSU de perfecte keuze. Wij zijn de #1 facilitair dienstverlener op het terrein van schoonmaak. Vanuit een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u als klant tevreden bent over onze geleverde service. Vraag meteen meer inlichtingen over ons schoonmaakbedrijf in Oldenzaal en omgeving of ontvang een offerte op maat.

Veelzijdig en vakkundig schoonmaakbedrijf in Oldenzaal

CSU verricht de schoonmaakwerkzaamheden alert, klantgericht en met een scherpe visie op innovatie. Wij investeren in de opleiding van onze schoonmakers en maken gebruik van de nieuwste apparaten en technieken. Hierdoor werken de schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf in Oldenzaal efficiënt en productief. Dit levert voor u een tijdsbesparing op voor bepaalde activiteiten. Naast de reguliere schoonmaak zijn onze schoonmakers gespecialiseerd in specifieke vormen van periodieke reiniging. Denk hierbij aan dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, gevel- en graffitireiniging. Voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten neemt u contact op met ons schoonmaakbedrijf in Oldenzaal.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte op maat aan

Bij CSU staan uw wensen centraal. Iedere ondernemer beschikt over andere wensen en iedere locatie is uniek. Samen met u bepalen we hoe de schoonmaak moet verlopen. We stellen hierbij een plan van aanpak vast, met de wijze van schoonmaak en de schoonmaakfrequentie. Wij garanderen hierbij operational excellence. Uw bedrijfspand, kantoor, zorginstelling of horecagelegenheid zijn daarom altijd blinkend schoon. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan meteen een persoonlijk gesprek aan voor een vrijblijvende offerte op maat tegen een scherp tarief.

schoonmaak-zorg

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Tom Wijbenga helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22868773 / noordoost@csu.nl