Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijven Overijssel

Als goede ondernemer zorg je altijd voor een schone en opgeruimde werkomgeving. Natuurlijk laat je daarmee ook direct een positieve indruk op jouw klanten achter. Het werkt direct ook een verhoging van de arbeidsproductiviteit in de hand. Jij wil dan ook ongetwijfeld een keuze maken uit de beste schoonmaakbedrijven in Overijssel. In dat geval ben je bij CSU aan het juiste adres. CSU is namelijk de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan direct een offerte aan.

CSU als een van de schoonmaakbedrijven in Overijssel

De zoektocht naar de beste schoonmaakbedrijven in Overijssel hoeft niet lang te duren. CSU heeft met jarenlange ervaring binnen onder andere het MKB, de hotelbranche en zorg- en onderwijsinstellingen haar sporen wel verdiend. CSU is dan ook niet zomaar een van de vele schoonmaakbedrijven in Overijssel; het is een van de grootste schoonmaakbedrijven van heel het land. Met vestigingen door heel Nederland kunnen wij jou namelijk landelijk bedienen.

Onze diensten

CSU heeft een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak. Wij verzorgen op professionele wijze de dagelijkse schoonmaak van jouw bedrijfspand. Ook voor uw periodieke onderhoud zit je bij ons goed. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals:

glasbewassing
dieptereiniging
specialistisch vloeronderhoud
– computerreiniging
graffitireiniging
gevelreiniging

Vraag direct een offerte aan

Heb je uit het uitgebreide aanbod van schoonmaakbedrijven in Overijssel voor CSU gekozen? Dan wil je ongetwijfeld weten wat de kosten zijn. Hierbij staat voorop dat jij bepaalt en wij bekijken wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op en we komen graag bij jou langs. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijke offerte voor je op. Hierdoor weet je direct wat de kosten zijn en wat je van ons kunt verwachten. Bel vandaag nog voor een afspraak.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Margriet de Koning helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl