Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijven Overijssel

Als goede ondernemer zorgt u altijd voor een schone en opgeruimde werkomgeving. Natuurlijk laat u daarmee ook direct een positieve indruk op uw klanten achter. Het werkt direct ook een verhoging van de arbeidsproductiviteit in de hand. U wilt dan ook ongetwijfeld een keuze maken uit de beste schoonmaakbedrijven in Overijssel. In dat geval bent u bij CSU aan het juiste adres. CSU is namelijk de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vraag dan direct een offerte aan.

CSU als een van de schoonmaakbedrijven in Overijssel

De zoektocht naar de beste schoonmaakbedrijven in Overijssel hoeft niet lang te duren. CSU heeft met jarenlange ervaring binnen onder andere het MKB, de hotelbranche en zorg- en onderwijsinstellingen haar sporen wel verdiend. CSU is dan ook niet zomaar een van de vele schoonmaakbedrijven in Overijssel; het is een van de grootste schoonmaakbedrijven van heel het land. Met vestigingen door heel Nederland kunnen wij u namelijk landelijk bedienen.

Onze diensten

CSU heeft een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak. Wij verzorgen op professionele wijze de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand. Ook voor uw periodieke onderhoud zit u bij ons goed. Denkt u hierbij aan werkzaamheden
zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u uit het uitgebreide aanbod van schoonmaakbedrijven in Overijssel voor CSU gekozen? Dan wilt u ongetwijfeld weten wat de kosten zijn. Hierbij staat voorop dat u bepaalt en wij bekijken wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijke offerte voor u op. Hierdoor weet u direct wat de kosten zijn en wat u van ons kunt verwachten. Bel vandaag nog voor een afspraak.

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bjorn Ewald helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-83673617 / noordoost@csu.nl