Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Afvalpreventie

Afvalpreventie draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart je ook aanzienlijk in kosten. Hoe minder afval jouw onderneming produceert, des te lager de milieubelasting is en des te minder kosten je uiteindelijk maakt voor de afvalverwerking. CSU ondersteunt je bij een integrale en duurzame aanpak voor de afvalpreventie. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

CSU voor duurzame afvalpreventie

Hoe meer afval je bedrijf produceert, des te meer regelgeving op jouw onderneming van toepassing is. Produceert je onderneming meer dan 25 ton bedrijfsafval of 2,5 ton gevaarlijk afval op jaarbasis? Dan ben jij volgens de wet verplicht om milieumaatregelen te nemen voor afvalpreventie. CSU adviseert je bij de aanpak voor afvalpreventie. Zo maken traditionele prullenmanden plaats voor gestyliseerde afvalbakken op strategische plaatsen. Bovendien scheiden we de afvalstromen al op de werkplek, wat ten goede komt aan de recycling. Niet alleen bespaar je op deze wijze afvalkosten, ook geef je hiermee een duurzaam en groen imago af aan klanten, cliënten en bezoekers.

Afvalpreventieplan op maat

Vraag jij je af op welke punten jij de afvalpreventie binnen jouw onderneming kunt verbeteren? CSU start graag voor jou een preventieonderzoek waarbij we de bedrijfsprocessen en activiteiten analyseren op hoeveelheid afval. Vervolgens stellen we een plan op maat voor de afvalpreventie op, zodat je maatregelen kunt nemen om de afvalproductie te reduceren. De afvalpreventie kan het restafval met wel 30 procent besparen. Zo creëer je een duurzame, gezonde en hygiënische werkplek om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Direct een offerte op maat aanvragen voor afvalpreventie

Wil je een bijdrage leveren aan een verminderde CO2-uitstoot en tegelijkertijd besparen op de integrale afvalkosten? CSU helpt je bij de duurzame afvalinzameling. Wij bundelen onze krachten met u; van vuilniszak tot inzamelunit, van het inzamelen tot het afval verwerken. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.