Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Afvalpreventie

Afvalpreventie draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook aanzienlijk in kosten. Hoe minder afval uw onderneming produceert, des te lager de milieubelasting is en des te minder kosten u uiteindelijk maakt voor de afvalverwerking. CSU ondersteunt u bij een integrale en duurzame aanpak voor de afvalpreventie. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

CSU voor duurzame afvalpreventie

Hoe meer afval uw bedrijf produceert, des te meer regelgeving op uw onderneming van toepassing is. Produceert uw onderneming meer dan 25 ton bedrijfsafval of 2,5 ton gevaarlijk afval op jaarbasis? Dan bent u volgens de wet verplicht om milieumaatregelen te nemen voor afvalpreventie. CSU adviseert u bij de aanpak voor afvalpreventie. Zo maken traditionele prullenmanden plaats voor gestyliseerde afvalbakken op strategische plaatsen. Bovendien scheiden we de afvalstromen al op de werkplek, wat ten goede komt aan de recycling. Niet alleen bespaart u op deze wijze afvalkosten, ook geeft u hiermee een duurzaam en groen imago af aan klanten, cliënten en bezoekers.

Afvalpreventieplan op maat

Vraagt u zich af op welke punten u de afvalpreventie binnen uw onderneming kunt verbeteren? CSU start graag voor u een preventieonderzoek waarbij we de bedrijfsprocessen en activiteiten analyseren op hoeveelheid afval. Vervolgens stellen we een plan op maat voor de afvalpreventie op, zodat u maatregelen kunt nemen om de afvalproductie te reduceren. De afvalpreventie kan het restafval met wel 30 procent besparen. Zo creëert u een duurzame, gezonde en hygiënische werkplek om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Direct een offerte op maat aanvragen voor afvalpreventie

Wilt u een bijdrage leveren aan een verminderde CO2-uitstoot en tegelijkertijd besparen op de integrale afvalkosten? CSU helpt u bij de duurzame afvalinzameling. Wij bundelen onze krachten met u; van vuilniszak tot inzamelunit, van het inzamelen tot het afval verwerken. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.