Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Innovatie in de zorg

Nederland beschikt over een van de beste zorgstelsels wereldwijd. Zo behaalt ons kikkerlandje hoge scores als het gaat om toegankelijkheid, medicijngebruik en preventie. Innovatie in de zorg past echter ook prima in deze rij. Nederland is namelijk uitstekend in staat om innovatie in de zorg en welzijn toe te passen, waardoor de zorg nóg beter, sneller en voordeliger kan. CSU adviseert je graag over de innovatie in de zorg. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

Wat is innovatie in de zorg?

Met innovatie in de zorg worden alle vernieuwingen bedoeld binnen de zorg aan patiënten. Het kan hierbij gaan om het soort therapie, de diagnostiek of de manier waarop de zorg wordt verleend. De innovaties moeten daarbij niet alleen theoretisch uitkomst bieden, maar ook in de praktijk uitvoerbaar zijn. Met de innovatie in de zorg wordt de kwaliteit van de patiëntenzorg zo hoog mogelijk.

Innovatie in de zorg met CSU

Innovaties vinden niet alleen binnen de zorg plaats, ook bij de hygiëne en schoonmaak zijn continu nieuwe technologieën en schoonmaakmiddelen beschikbaar om het reinigingsproces te verbeteren. Vooral sinds de coronapandemie wordt de expertise van CSU als nummer 1 schoonmaak dienstverlener dankbaar ingezet in zorginstellingen. Wij denken met je mee, verplaatsen ons in jouw organisatie en ontwikkelen daarbij efficiënte oplossingen voor zowel patiënten als medewerkers.

Direct een offerte aanvragen voor innovatie in de zorg

Met vestigingen in heel Nederland ontzorgt CSU je bij al jouw schoonmaakprojecten in de zorg op elke locatie. Aangezien geen zorginstelling gelijk is, komen wij graag bij je langs om jouw wensen en verwachtingen op het gebied van innovatie in de zorg te bespreken. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-zorg

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl