Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Appingedam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Appingedam voor de reiniging van jouw bedrijfspand? CSU heeft een jarenlange ervaring met professionele schoonmaak. Wij zijn trots op onze aanzienlijke diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor wij actief zijn. Iedere dag werken duizenden schoonmakers van CSU voor onze vestigingen in heel Nederland. Ben je benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Appingedam voor jouw kantoor- of bedrijfspand kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf Appingedam voor een schone werkomgeving

Ons schoonmaakbedrijf in Appingedam creëert met een alerte en klantvriendelijke aanpak een schone werkplek. Een opgeruimd kantoor zorgt niet alleen voor een productieve werkdag, maximaal werkgeluk en minder ziekteverzuim. Ook laat je met een hygiënisch fris kantoor aan cliënten en bezoekers zien dat jouw bedrijf op rolletjes loopt. Onze schoonmakers beschikken over een brede kennis en opleiding, zodat zij de reiniging volgens de in jouw branche geldende protocollen uitvoeren. Van hotels tot zorginstellingen, van scholen tot het mkb-bedrijf. Geen schoonmaakklus is te groot voor ons schoonmaakbedrijf in Appingedam.

Reguliere en specialistische schoonmaak bij ons schoonmaakbedrijf Appingedam

Zoek je naast de reguliere schoonmaak een schoonmaakbedrijf in Appingedam voor een specialistische klus? Geregeld stofzuigen en een natte doek zijn voldoende voor de gemiddelde reiniging, maar periodiek heeft jouw organisatie een grondige schoonmaak nodig. Schakel ons schoonmaakbedrijf in Appingedam in voor onder meer:

specialistisch vloeronderhoud
glasbewassing
dieptereiniging van jouw horecakeuken en sanitair
– computerreiniging

Jij geeft aan welk schoonmaakproject er gedaan moet worden, wij zorgen dat de uitvoering tot in de puntjes verzorgd is.

Vraag meteen een offerte aan van ons schoonmaakbedrijf Appingedam

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt én doorvraagt, totdat je tevreden bent? Met een hands-on mentaliteit steken de schoonmakers van CSU de handen uit de mouwen om de schoonmaak snel, effectief en duurzaam uit te voeren. Ons schoonmaakbedrijf in Appingedam maakt bij jouw bedrijf schoon op het tijdstip dat jou uitkomt. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl