Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak retail winkels csu

Schoonmaken is anderen helpen, net als in de retail. De CSU-schoonmaakmedewerkers stellen jouw klanten voorop. Ontdek onze doelgerichte werkwijze.

Schoonmaak retail

Voor ons is schoonmaken anderen helpen. Schoonmaak in de retail is daarom helemaal ons ding, want niet alleen bezorgen we winkelbezoekers een fijne winkelervaring, we ontzorgen ook je personeel. En dat betekent dat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn: jouw klanten helpen.

Scherp op winkelplezier

Jouw klanten zijn onze klanten. Als zij tevreden zijn, ben jij dat ook. Daarom staat het tevreden stellen van jouw klanten bij onze schoonmaakmedewerkers in de retail voorop. Of dat nu bij een grote keten of een kleine onderneming is. Jouw klanten moeten kleding kunnen passen in een stofvrije paskamer, shoppen in een schone winkel en de nieuwste producten al van ver in een blinkende etalage kunnen bewonderen. Natuurlijk maken we ook ‘achter de schermen’ schoon. Want ook jij wil een opgeruimd kantoor en een net magazijn, toch?

Innovatieve en duurzame schoonmaak in de winkel

We zijn dan wel een schoonmaakbedrijf, maar alleen schoon is voor ons niet goed genoeg. Wij verrassen jou, je medewerkers en klanten met een innovatieve, gastvrije en duurzame aanpak. Bijvoorbeeld met Hi Five, een datagedreven kijk op schoonmaken en schoonhouden. Met de Facilitaire Coalitie of een van onze andere specialistische diensten. Zo werken we aan de totaalbeleving van jouw klanten én aan de duurzame wereld van morgen. Tegelijkertijd.CSU contact