Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Roermond

Een schoon en fris kantoor zorgt voor een goede werksfeer, minder ziekteverzuim en optimaal werkgeluk bij jouw medewerkers. Ook straalt een hygiënisch bedrijfspand een perfect visitekaartje uit naar bezoekers. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Roermond? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. CSU biedt als nummer in schoonmaak (onderzoek MT500) professionele reiniging voor bedrijven aan. Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Roermond? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Roermond alleen

CSU werkt klantgericht, alert en met een scherp oog op innovatie. Prioriteit heeft daarbij het tevreden stellen van jou als klant. Naast reguliere schoonmaak levert ons schoonmaakbedrijf in Roermond specialistische reiniging, zoals glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudgraffitireiniging en gevelreiniging. Jij geeft aan welke taken wij als schoonmaakbedrijf in Roermond moeten uitvoeren en wij adviseren je hoe we de schoonmaakklus het beste uitvoeren.

Een schoonmaakbedrijf in Roermond met hart voor jouw zaak

Van zorginstellingen tot bedrijfspanden, van scholen tot zakelijke dienstverlening; de reiniging dient nauwgezet te gebeuren en te voldoen aan jouw specifieke eisen. Vaak gelden er bijzondere protocollen in je branche, waar onze schoonmakers voor opgeleid en gecertificeerd zijn. Wij zijn overigens niet alleen werkzaam als schoonmaakbedrijf in Roermond, maar beschikken over vestigingen in heel Nederland. Hierdoor spelen wij flexibel in op lokale omstandigheden en houden wij rekening met je persoonlijke wensen.

Vraag direct een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Roermond dat Scherper, Slimmer, Schoner is? Dan is CSU jouw perfecte schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand of kantoor hetzelfde is en geen ondernemer identiek gaan wij graag met je in gesprek over je wensen en behoeften om een passend schoonmaakplan op te stellen. Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.

Bel of mail naar 040 266 1866 / zuid@csu.nl