Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Minimumloon schoonmaak 2023

Een stralend schoon bedrijfspand, dat wil natuurlijk iedere ondernemer. Het ziet er veel uitnodigender uit voor je klanten wanneer ze een opgeruimd en schoon pand betreden. Daarnaast zorgt een schone werkomgeving voor een hogere productiviteit. Redenen genoeg om op zoek te gaan naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Maar wat is nu het minimumloon in de schoonmaak en welk kostenplaatje zit er voor jou en je bedrijf aan vast? Neem contact op met CSU voor een vrijblijvende offerte. Zo weet je direct van de hoed en de rand als het om het minimumloon voor de schoonmaak in 2023 gaat.

Benieuwd naar het minimumloon in de schoonmaak 2023?

Laat jij de schoonmaak van jouw bedrijfspand uitvoeren door professionals van CSU? Wij begrijpen als geen ander dat je dan eerst wilt weten wat dit jou gaat kosten. We komen graag bij je langs om van je te horen wat de bedoeling is. Wij geven vervolgens aan wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Natuurlijk krijgen onze schoonmakers minimaal het wettelijk minimumloon betaald. Door in ieder geval het minimumloon voor de schoonmaakbranche te hanteren, worden alle medewerkers binnen de schoonmaakbranche beloond met een vergoeding boven een bepaalde grens, volgens de afspraken in de schoonmaakbranche bepaald. 

Minimumloon in de schoonmaakbranche

CSU staat altijd voor je klaar. Of het nu om de dagelijkse schoonmaak gaat of het periodieke onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging, het wordt met zorg voor je uitgevoerd. Meer weten over het minimumloon in de schoonmaak? Neem dan snel contact met ons op.

Het minimumloon in de schoonmaak? Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat het kost als wij bij jou komen schoonmaken? Neem contact met ons op en we komen bij je langs om jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een persoonlijke offerte op.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.