Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Minimumloon schoonmaak 2023

Een stralend schoon bedrijfspand, dat wil natuurlijk iedere ondernemer. Het ziet er veel uitnodigender uit voor uw klanten wanneer ze een opgeruimd en schoon pand betreden. Daarnaast zorgt een schone werkomgeving voor een hogere productiviteit. Redenen genoeg om op zoek te gaan naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Maar wat is nu het minimumloon in de schoonmaak en welk kostenplaatje zit er voor u en uw bedrijf aan vast? Neem contact op met CSU voor een vrijblijvende offerte. Zo weet u direct van de hoed en de rand als het om het minimumloon voor de schoonmaak in 2023 gaat.

Benieuwd naar het minimumloon in de schoonmaak 2023?

Laat u de schoonmaak van uw bedrijfspand uitvoeren door professionals van CSU? Wij begrijpen als geen ander dat u dan eerst wilt weten wat dit u gaat kosten. We komen graag bij u langs om van u te horen wat de bedoeling is. Wij geven vervolgens aan wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Natuurlijk krijgen onze schoonmakers minimaal het wettelijk minimumloon betaald. Door in ieder geval het minimumloon voor de schoonmaakbranche te hanteren, worden alle medewerkers binnen de schoonmaakbranche beloond met een vergoeding boven een bepaalde grens, volgens de afspraken in de schoonmaakbranche bepaald. 

Minimumloon in de schoonmaakbranche

CSU staat altijd voor u klaar. Of het nu om de dagelijkse schoonmaak gaat of het periodieke onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging, het wordt met zorg voor u uitgevoerd. Meer weten over het minimumloon in de schoonmaak? Neem dan snel contact met ons op.

Het minimumloon in de schoonmaak? Vraag een offerte aan

U wilt weten wat het kost als wij bij u komen schoonmaken? Neem contact met ons op en we komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een persoonlijke offerte op.

schoonmaak-leisure-bungalow

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.