Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Meppel

Op zoek naar een duurzaam, sociaal en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Meppel? CSU is al ruim 50 jaar dé schoonmaak dienstverlener van Nederland. Met vestigingen in heel het land verzorgen onze schoonmakers bij duizenden opdrachtgevers de reiniging. Van hotels tot scholen, van zorginstellingen tot het mkb bedrijf. Wilt u meer weten over de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Meppel? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Ons schoonmaakbedrijf in Meppel gericht op innovatie

Met een deskundige en proactieve houding zorgt ons schoonmaakbedrijf voor duurzame en innovatieve oplossingen om de doelstellingen van onze opdrachtgevers optimaal te realiseren. Continu staan uw wensen centraal, waarbij we streven naar voortdurend hoogstaande kwaliteit. Zo voeren wij met vernieuwde schoonmaakapparatuur de schoonmaak van uw bedrijfspand nog sneller en veiliger uit, waardoor uw bedrijfsproces zo min mogelijk last van onze schoonmaakwerkzaamheden ondervindt.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Meppel alleen

Niet alleen voor de reguliere schoonmaak bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Meppel aan het juiste adres. Ook voor specialistische reiniging schakelt u onze hulp in. Zo voeren wij glasbewassing uit, reinigen wij uw gevel en verwijderen wij graffiti van uw bedrijfspand. Ook is ons schoonmaakbedrijf in Meppel gespecialiseerd in computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en dieptereiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Meppel dat alert is, klantgericht en met u meedenkt? CSU is in dat geval uw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, komen wij graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek de schoonmaakwensen te bespreken. Aan de hand van uw verwachtingen stellen wij een schoonmaakplan op maat op, met daarin de gewenste schoonmaakfrequentie en reinigingsmethodes. Wilt u meer weten over de reiniging van ons schoonmaakbedrijf in Meppel? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan via de website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (4)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20600706 / noordoost@csu.nl