Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Meppel

Op zoek naar een duurzaam, sociaal en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Meppel? CSU is al ruim 50 jaar dé schoonmaak dienstverlener van Nederland. Met vestigingen in heel het land verzorgen onze schoonmakers bij duizenden opdrachtgevers de reiniging. Van hotels tot scholen, van zorginstellingen tot het mkb bedrijf. Wil je meer weten over de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Meppel? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Ons schoonmaakbedrijf in Meppel gericht op innovatie

Met een deskundige en proactieve houding zorgt ons schoonmaakbedrijf voor duurzame en innovatieve oplossingen om de doelstellingen van onze opdrachtgevers optimaal te realiseren. Continu staan jouw wensen centraal, waarbij we streven naar voortdurend hoogstaande kwaliteit. Zo voeren wij met vernieuwde schoonmaakapparatuur de schoonmaak van je bedrijfspand nog sneller en veiliger uit, waardoor je bedrijfsproces zo min mogelijk last van onze schoonmaakwerkzaamheden ondervindt.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Meppel alleen

Niet alleen voor de reguliere schoonmaak ben je bij ons schoonmaakbedrijf in Meppel aan het juiste adres. Ook voor specialistische reiniging schakel je onze hulp in. Zo voeren wij glasbewassing uit, reinigen wij je gevel en verwijderen wij graffiti van je bedrijfspand. Ook is ons schoonmaakbedrijf in Meppel gespecialiseerd in computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en dieptereiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Meppel dat alert is, klantgericht en met je meedenkt? CSU is in dat geval jouw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, komen wij graag bij je langs om in een persoonlijk gesprek de schoonmaakwensen te bespreken. Aan de hand van jouw verwachtingen stellen wij een schoonmaakplan op maat op, met daarin de gewenste schoonmaakfrequentie en reinigingsmethodes. Wil je meer weten over de reiniging van ons schoonmaakbedrijf in Meppel? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan via de website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (4)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl