Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Delfzijl

Jij beseft als geen ander hoe essentieel een hygiënisch bedrijfspand is. Jouw medewerkers werken productiever, het ziekteverzuim daalt en het werkgeluk groeit. Bovendien trekken klanten en cliënten meteen hun conclusies bij het aantreffen van een chaotische en vieze werkomgeving. Om een professioneel en betrouwbaar beeld uit te stralen, schakel je CSU in. Ons schoonmaakbedrijf Delfzijl verzorgt de dagelijkse en periodieke reiniging, zodat jouw bedrijf optimaal functioneert. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Ik zoek een schoonmaakbedrijf in Delfzijl

CSU behoort tot de beste schoonmaakbedrijven in Delfzijl. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener bieden wij al ruim 50 jaar professionele schoonmaak voor het bedrijfsleven. Van hotels tot zorginstellingen, van het mkb-bedrijf tot de industrie; ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl werkt uitsluitend met gediplomeerde en ervaren schoonmakers die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving en protocollen binnen jouw branche. Met vestigingen verspreid door heel Nederland zetten wij voor ieder schoonmaakproject direct de juiste schoonmakers in. Geen klus is voor ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl dan ook te groot.

Reguliere en specialistische reiniging bij ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl

Op een alerte, persoonlijke en innovatieve wijze verzorgt ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl de reiniging van jouw bedrijfspand die past bij jouw wensen. Niet alleen voeren wij hierbij de dagelijkse reiniging uit, maar ook voor de periodieke schoonmaak ben je bij ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl aan het juiste adres. Denk hierbij onder meer aan:

dieptereiniging
specialistisch vloeronderhoud
glasbewassing
graffitireiniging
gevelreiniging
– computerreiniging

Vraag meteen een offerte op maat aan van ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Delfzijl dat transparant en accuraat te werk gaat? CSU is graag jouw schoonmaakpartner. Je vraagt jezelf wellicht af wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Delfzijl zijn. Aangezien elk bedrijfspand verschilt en geen ondernemer dezelfde wensen heeft, maken wij graag een afspraak om een persoonlijke offerte op maat samen te stellen. Jij bepaalt wat moet gebeuren en wij bekijken wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl