Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kosten schoonmaak per m2

Een opgeruimd kantoor geeft optimaal werkgeluk, maximale productiviteit en minder ziekteverzuim. Bovendien straalt een schoon en fris bedrijfspand een positief visitekaartje uit naar cliënten en bezoekers. CSU begrijpt als nummer 1 facilitaire dienstverlener en Top Employer hoe belangrijk effectieve schoonmaak van uw kantoor is. Bent u benieuwd naar de kosten voor de schoonmaak per m2? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Wat zijn de kosten van schoonmaak per m2?

Als professioneel schoonmaakbedrijf beschikt CSU over vestigingen in heel Nederland. Wij verzorgen een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten, waarbij uiteraard de reguliere, dagelijkse reiniging niet mag ontbreken. Onze schoonmakers leveren vakkundige reiniging tegen voordelige kosten voor de schoonmaak per m2 in onder meer hotels, zorginstellingen, het onderwijs en het mkb. Met een professionele en persoonlijke benadering staat een innovatieve werkwijze bij ons centraal. Ook leveren wij gespecialiseerd periodiek onderhoud, zoals glasbewassinggraffiti- en gevelreiniging, computerreiniging, dieptereiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Wat zijn de kosten voor schoonmaak per m2 van een kantoorpand?

De schoonmaak kosten per m2 zijn veelal voordeliger dan u van tevoren verwacht. Als u namelijk zelf met uw collega´s het bedrijfspand schoon moet houden, kost dit veel tijd en inspanning. Tijd die u niet kunt besteden aan uw bedrijfswerkzaamheden. Een professioneel schoonmaakbedrijf werkt efficiënt, voordelig en met innovatieve technieken. Aangezien geen opdrachtgever en bedrijfspand hetzelfde is, hanteren wij geen standaard tarief voor de schoonmaak kosten per m2. Wij maken graag met u een afspraak om de situatie ter plekke te analyseren. Vervolgens geeft u aan hoe de schoonmaak eruit moet komen te zien.

Vraag een offerte op maat aan

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw bedrijfspand? Dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor de kosten van de schoonmaak per m2 in uw bedrijf.

schoonmaak-toilet-events

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.