Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kosten schoonmaak per m2

Een opgeruimd kantoor geeft optimaal werkgeluk, maximale productiviteit en minder ziekteverzuim. Bovendien straalt een schoon en fris bedrijfspand een positief visitekaartje uit naar cliënten en bezoekers. CSU begrijpt als nummer 1 facilitaire dienstverlener en Top Employer hoe belangrijk effectieve schoonmaak van jouw kantoor is. Ben jij benieuwd naar de kosten voor de schoonmaak per m2? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij vertellen je graag meer over onze diensten.

Wat zijn de kosten van schoonmaak per m2?

Als professioneel schoonmaakbedrijf beschikt CSU over vestigingen in heel Nederland. Wij verzorgen een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten, waarbij uiteraard de reguliere, dagelijkse reiniging niet mag ontbreken. Onze schoonmakers leveren vakkundige reiniging tegen voordelige kosten voor de schoonmaak per m2 in onder meer hotels, zorginstellingen, het onderwijs en het mkb. Met een professionele en persoonlijke benadering staat een innovatieve werkwijze bij ons centraal. Ook leveren wij gespecialiseerd periodiek onderhoud, zoals glasbewassinggraffiti- en gevelreiniging, computerreiniging, dieptereiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Wat zijn de kosten voor schoonmaak per m2 van een kantoorpand?

De schoonmaak kosten per m2 zijn veelal voordeliger dan je van tevoren verwacht. Als je namelijk zelf met je collega´s het bedrijfspand schoon moet houden, kost dit veel tijd en inspanning. Tijd die je niet kunt besteden aan jouw bedrijfswerkzaamheden. Een professioneel schoonmaakbedrijf werkt efficiënt, voordelig en met innovatieve technieken. Aangezien geen opdrachtgever en bedrijfspand hetzelfde is, hanteren wij geen standaard tarief voor de schoonmaak kosten per m2. Wij maken graag een afspraak met je om de situatie ter plekke te analyseren. Vervolgens geef jij aan hoe de schoonmaak eruit moet komen te zien.

Vraag een offerte op maat aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf voor het reinigen van jouw bedrijfspand? Dan helpen wij je graag. Neem contact met ons op voor de kosten van de schoonmaak per m2 in jouw bedrijf.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.