Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Desktop header schoonmaak overheid nieuwe csu.nl 1700x400 (4)

Een prettige ontvangst en prettig werken bij de overheid begint met een schone werkomgeving. Ontdek de schoonmaakmogelijkheden van CSU binnen de overheidssector.

Schoonmaak bij overheid

Geconcentreerd en prettig werken doe je in een omgeving die dat toelaat. Een omgeving die gezond en schoon is. Onze schoonmaakmedewerkers zetten zich in voor jou, je collega’s én je bezoekers. Met een doelgerichte, gastvrije aanpak werken we iedere dag aan het verbeteren van het werkgeluk van jou en je collega’s.

Schoonmaak overheid: veiligheid voorop

In de overheidssector heeft veiligheid extra aandacht. Daarom gaan wij daar zorgvuldig mee om. Onze medewerkers worden ID-gescreend en hebben, als dat nodig is, een VOG-verklaring. Zodat zowel een schone als een veilige werkomgeving gegarandeerd is.

Met een glimlach

Wij maken schoon met een glimlach. Omdat schoon onze passie is, en omdat een lach iets doet met ons mensen. Een lach, maar ook een begroeting of helpende hand hoort er nu eenmaal bij, vinden wij. Want door gastvrij te zijn zorgen we voor de ultieme totaalbeleving voor jou, je medewerkers en bezoekers. 

Schoonmaken met het oog op morgen

Elke dag een beetje mooier maken: dat is ons doel. Daarom innoveren we continu. Zodat we effectiever, arbeidsvriendelijker én duurzamer kunnen werken. Dat doen we nu al met bijvoorbeeld Hi Five (datagedreven schoonmaak), de Facilitaire Coalitie (voor een duurzaam samenwerkingsverband tussen facilitaire dienstverleners) en andere specialistische diensten. We denken ook graag mee met jouw vraagstukken van morgen.

Schoonmaken overheidssector
Schoonmaken overheid

Een van onze opdrachtgevers

Centraal Orgaan opvang asielzoekers


CSU contact