Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële stofzuiger

Industriële stofafzuiging is onmisbaar voor een schone en hygiënische werkplek. Industriële stofzuigers vormen een ideale oplossing voor reiniging, onderhoud en productieautomatisering, met name bij de schoonmaak van krappe ruimtes of bij de verwijdering van gevaarlijke stof en dampen. Verder is een industriële stofafzuiger handig binnen werksituaties waar geen stofemissies toelaatbaar zijn, zoals laboratoria, stofgevoelige apparaten en cleanroomfaciliteiten. CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak met industriële stofzuigers. Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan voor de mogelijkheden of ontvang een offerte op maat.

Voordelen van industriële stofzuigers

Een stofzuiger die industrieel wordt gebruikt, biedt talrijke voordelen ten opzicht van een normale stofzuiger. Bij het productieproces van een industriële stofzuiger staat de veiligheid hoog in het vaandel. Het risico op ontbranding is bijvoorbeeld zeer klein, waardoor een veilige werkomgeving ontstaat. Daarnaast beschikt een industriële stofzuiger over sterke filters voor optimale reiniging. Industriële stofzuigers kunnen dan ook op uiteenlopende manieren worden toegepast, zijn uiterst geschikt voor grof materiaal en eenvoudig te transporteren.

Toepassingen industriële stofzuiger

Naast efficiënte en grondige reiniging, is stof arm werken met machines allesbepalend binnen het productieproces. Een industriële stofzuiger is gebruiksvriendelijk en kosten- en tijdbesparend, waardoor ze voor uiteenlopende
taken te gebruiken zijn. Specialisten gebruiken industriële stofafzuiging in de industrie bij verscheidene sectoren. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de werkruimte van betonfabrieken, waar dagelijks met industriële stofzuigers wordt gewerkt. Ook kan het zijn dat een big bag is uitgescheurd, waarbij allerlei fijn poeder moet worden opgezogen. CSU weet met zijn jarenlange expertise op het gebied van reiniging hoe de schoonmaak zo effectief mogelijk kan plaatsvinden binnen jouw bedrijf.

Ontvang een offerte voor schoonmaak met industriële stofzuigers

CSU denkt actief met je mee op het gebied van schoonmaak binnen je bedrijf. Onze schoonmakers zijn werkzaam in heel Nederland. Maak snel een afspraak voor professionele reiniging met industriële stofzuigers binnen jouw onderneming of ontvang direct een offerte op maat.

food-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Martijn Meerveld (Specialist Food) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-51824486 / food@csu.nl