Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster gezocht

U bent ondernemer en u stopt ziel en zaligheid in uw onderneming. Een schoon en opgeruimd bedrijfspand is hier ook een belangrijk onderdeel van. Immers, klanten zien uw pand als verlengstuk van uw prestaties. Ook werknemers functioneren beter in een opgeruimde omgeving. Een win-win situatie dus. Heeft u dan wel eens naar schoonmakers gezocht? De schoonmakers van CSU staan voor u klaar. Vraag nu een offerte aan voor een op maat gemaakt advies.

Een schoonmaakster gezocht, wat kost dat?

U heeft al een tijdje naar een schoonmaakster gezocht, maar u krijgt niet direct duidelijk wat de kosten zijn? Bij CSU zijn we daar heel helder in. Omdat geen pand en geen project gelijk is, kunnen we nooit direct zeggen wat de kosten zijn. Wordt er door u naar een schoonmaakster gezocht, dan komen we bij u langs. U bepaalt welke werkzaamheden nodig zijn en wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Schoonmaakster gezocht en u wilt weten wat de kosten zijn? Neem dan contact op voor een offerte.

Schoonmaakster gezocht voor periodiek onderhoud

Dagelijks onderhoud voeren wij graag voor u uit. U hoeft alleen aan te geven met welke frequentie dit plaats dient te vinden. Zoekt u juist speciaal een schoonmaakster voor het periodieke onderhoud. Ook dit voeren wij probleemloos voor u uit. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Ook het reinigen van winkelmandjes en -wagentjes behoort tot de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

CSU is scherp op schoon en heeft een persoonlijke, alerte en vooruitstrevende manier van werken. Dat is toch ook precies wat u voor uw organisatie wilt? CSU is werkzaam in het MKB, zorginstellingen, onderwijs en hotels. Met vestigingen door heel Nederland kunnen wij in iedere plaats ingezet worden. Benieuwd naar wat een schoonmaakster u gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een offerte voor u op maat gemaakt.

hostess_001

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.