Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster gezocht

Je bent ondernemer en je stopt ziel en zaligheid in jouw onderneming. Een schoon en opgeruimd bedrijfspand is hier ook een belangrijk onderdeel van. Immers, klanten zien je pand als verlengstuk van jouw prestaties. Ook werknemers functioneren beter in een opgeruimde omgeving. Een win-win situatie dus. Heb jij dan wel eens naar schoonmakers gezocht? De schoonmakers van CSU staan voor je klaar. Vraag nu een offerte aan voor een op maat gemaakt advies.

Een schoonmaakster gezocht, wat kost dat?

Heb jij al een tijdje naar een schoonmaakster gezocht, maar krijg je niet direct duidelijk wat de kosten zijn? Bij CSU zijn we daar heel helder in. Omdat geen pand en geen project gelijk is, kunnen we nooit direct zeggen wat de kosten zijn. Wordt er door je naar een schoonmaakster gezocht, dan komen we bij je langs. Jij bepaalt welke werkzaamheden nodig zijn en wij vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Schoonmaakster gezocht en je wil weten wat de kosten zijn? Neem dan contact op voor een offerte.

Schoonmaakster gezocht voor periodiek onderhoud

Dagelijks onderhoud voeren wij graag voor je uit. Jij hoeft alleen aan te geven met welke frequentie dit plaats dient te vinden. Zoek je juist speciaal een schoonmaakster voor het periodieke onderhoud. Ook dit voeren wij probleemloos voor je uit. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Ook het reinigen van winkelmandjes en -wagentjes behoort tot de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

CSU is Scherper, Slimmer, Schoner en heeft een persoonlijke, alerte en vooruitstrevende manier van werken. Dat is toch ook precies wat je voor jouw organisatie wilt? CSU is werkzaam in het MKB, zorginstellingen, onderwijs en hotels. Met vestigingen door heel Nederland kunnen wij in iedere plaats ingezet worden. Benieuwd naar wat een schoonmaakster je gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een offerte voor jou op maat gemaakt.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.