Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Jij bezit een prachtig bedrijf waarbij alles op rolletjes verloopt. Een schoon en opgeruimd kantoor zorgt daarbij voor een gunstig werkklimaat voor jouw medewerkers. Niet alleen voorkom je op deze manier ziekteverzuim en leidt dit tot maximale productiviteit. Ook geef je een stralend visitekaartje af aan klanten, cliënten en bezoekers van jouw bedrijfspand. CSU levert als ervaren schoonmaakbedrijf in Oosterhout de beste reiniging tegen een laag tarief. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Werkterrein van ons schoonmaakbedrijf Oosterhout

CSU biedt professionele schoonmaak voor zakelijke klanten aan. Zo leveren wij onder andere de reiniging voor klanten in het mkb, zorg- en onderwijsinstellingen, hotels en de industrie. Met vestigingen in heel Nederland weet ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout voor ieder project de juiste mensen in te schakelen. Wanneer je contact met ons opneemt, maken wij een schoonmaakplan op maat waarbij we samen met jou de schoonmaakmethode en -frequentie opstellen. Bovendien houden wij continu de resultaten bij, zodat wij waar nodig in samenspraak met jou de schoonmaakplannen bijschaven.

Periodiek onderhoud bij het schoonmaakbedrijf Oosterhout

Stofzuigen en een natte doek over de vloer werken uitstekend voor de dagelijkse reiniging, maar periodiek behoeft jouw bedrijfspand een specialistisch vloeronderhoud voor een grondige reiniging. Uiteraard levert ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout de juiste kennis en expertise om dit regelmatige onderhoud uit te voeren. Daarnaast bieden we andere vormen van specialistische reiniging aan, zoals:

– dieptereiniging van jouw keuken en sanitair
gevelreiniging
graffitireiniging
glasbewassing

Vraag een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout

Uiteraard ben je benieuwd wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout zijn. Transparantie en korte lijnen, daar houdt CSU ook van. Daarom maken wij graag met jou een afspraak om vast te stellen wat jouw schoonmaakwensen zijn. Voor een hands-on mentaliteit en maatwerk moet je bij CSU zijn. Vraag daarom meteen een offerte op maat aan.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 040 266 1866 / zuid@csu.nl