Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Continuïteit van zorg

De leef- en zorgomgeving schoonmaken is belangrijk in de zorgsector. Zo blijft continuïteit van de zorg zoveel mogelijk gewaarborgd. Naast de adviezen van het RIVM bieden wij daarom aanvullende diensten aan, zodat zorgmedewerkers veilig en soepel hun werkzaamheden kunnen blijven uitoefenen. Dankzij onze expertise begrijpen we wat je nodig hebt, en op welk moment.

Wat is continuïteit van zorg?

Maar wat is continuïteit van zorg eigenlijk? Bij continuïteit in de zorg draait het erom dat de zorg naadloos van de ene op de andere zorgverlener aansluit. Wanneer er geen sprake is van continuïteit van zorg is de samenwerking tussen de zorgpartners in de keten onvoldoende. Zo ontstaat onnodig verlies van informatie of vertraging.

De voordelen van continuïteit in de zorg

Bij een patiënt zijn tegenwoordig steeds meer hulpverleners betrokken. Doordat artsen vaak parttime werken, en steeds meer specialismen bij de zorgverlening betrokken raken, is een goede informatievoorziening essentieel. In de eerste plaats voor de patiënt, zodat de zorg optimaal op elkaar is afgestemd. Continuïteit in de zorg leidt bovendien tot meer therapietrouw, minder ziekenhuisopnames en daardoor lagere zorgkosten.

Hoe breng je continuïteit in de zorg aan?

Bij continuïteit in de zorg is het van belang om bij de overdracht naar de volgende zorgverlener de juiste set informatie aan te bieden. Voorbeelden hiervan zijn een behandelplan met te ondernemen acties, actuele aandoeningen, medicatiegegevens en contactinformatie van de vorige en volgende zorgverlener in de keten. Ook moet de behandelruimte schoon en hygiënisch zijn, zodat de patiënt meteen geholpen kan worden. CSU ontzorgt je hierbij, spreekt je taal en zorgt met innovatieve schoonmaaktechnieken voor een snelle en efficiënte schoonmaak.

Meer weten over continuïteit van zorg?

Samen werken aan een hygiënische zorgomgeving. Met een scherpe, slimme en schone blik. Dát is waar CSU voor staat. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag een offerte aan.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl