Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hoogezand

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hoogezand dat vakkundig en accuraat schoonmaakt? CSU is als nummer 1 schoonmaak dienstverlener van Nederland een van de meest veelzijdige schoonmaakbedrijven voor jouw reinigingsprojecten. Met een alerte en klantgerichte aanpak zorgen onze schoonmakers ervoor dat jouw werkomgeving hygiënisch fris blijft. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Ervaren schoonmaakbedrijf Hoogezand voor betrouwbare kwaliteit

Van hotels tot de zorgsector, van het mkb-bedrijf tot scholen; onze schoonmakers beschikken over een gedegen opleiding, waarbij ze met de allernieuwste en innovatieve schoonmaaktechnieken de reiniging snel en effectief uitvoeren. Bovendien staat duurzaamheid bij CSU hoog in het vaandel, zodat we niet alleen jouw wensen beantwoorden, maar ook bijdragen aan een beter milieu. CSU beschikt niet alleen over een schoonmaakbedrijf in Hoogezand, maar heeft ook vestigingen in de rest van Nederland. Zo gaan onze schoonmakers iedere uitdaging met veel passie en enthousiasme tegemoet.

Schoonmaakbedrijf Hoogezand voor iedere schoonmaakklus

Als allround gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Hoogezand bieden wij naast reguliere schoonmaakactiviteiten ook specialistische reiniging op maat aan:

specialistisch vloeronderhoud
glasbewassing
gevelreiniging
graffitireiniging
– computerreiniging

Onze schoonmakers zorgen ervoor dat jouw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden van de reinigingsactiviteiten. Reiniging buiten kantoortijden, zoals ’s avonds, in het weekend of in de schoolvakanties, is voor ons schoonmaakbedrijf in Hoogezand geen enkel punt.

Direct een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Hoogezand

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Hoogezand dat Scherp op Schoon is? CSU is dan jouw ideale reinigingspartner. Wij gaan graag met jou rond de tafel zitten om jouw wensen over de schoonmaak te bespreken. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan op maat op, met onder meer de schoonmaakfrequentie, de wijze van schoonmaak en de te gebruiken schoonmaakmiddelen. Vraag direct een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Hoogezand voor persoonlijk advies.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl