Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Breda

U heeft hart voor de zaak en steekt veel energie in uw klanten en medewerkers. Het pand van uw organisatie is dan ook het visitekaartje. Hoe belangrijk is het dan ook dat het pand er zowel van binnen als van buiten piekfijn uitziet? Voor schoonmaak in Breda en wijde omgeving moet u zonder twijfel bij CSU zijn. Wilt u een schoonmaakbedrijf in Breda inschakelen? Neem dan direct contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. CSU maakt in heel Brabant schoon.

Schoonmaakbedrijf in Breda? Ontdek onze diensten

Ons schoonmaakbedrijf in Breda is breed inzetbaar. Dagelijkse schoonmaak verzorgen wij op een alerte en persoonlijke manier. Onze aanpak is vooruitstrevend en klantgericht. CSU is inzetbaar op zowel grote als kleine projecten. Naast het dagelijks onderhoud zijn wij ook gespecialiseerd in specialistisch onderhoud, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Maatwerk van een schoonmaakbedrijf in Breda

CSU is een professioneel schoonmaakbedrijf in Breda, maar heeft ook elders in Nederland diverse vestigingen. Hierdoor maken wij in heel Nederland schoon. Omdat iedere organisatie anders is, leveren wij standaard maatwerk. Heeft u bijvoorbeeld een zorginstelling met patiënten, dan zorgen wij dat wij discreet werken. Graag horen wij van u wat er gedaan moet worden. Wij bekijken dan op welke vlakken wij u kunnen ondersteunen.

Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf in Breda

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Breda voor uw onderneming, hotel, zorginstelling of onderwijsinstelling? Dan zit u bij ons goed. CSU is scherp op schoon en we komen graag bij u langs om te kijken waar u behoefte aan heeft. Op voorhand is niet een standaard tarief te bespreken. Ieder pand is immers anders. Wilt u weten wat het kost om onze medewerkers in te schakelen? Neem dan contact met ons op. Wij maken op basis van de werkzaamheden en de frequentie een op maat gemaakte offerte voor u klaar.

website-hospitality

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl