Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Een schoon kantoor zorgt voor meer productiviteit en optimaal werkgeluk voor uw medewerkers. Daarnaast geeft een hygiënisch fris bedrijfspand een stralend visitekaartje af aan klanten, cliënten en bezoekers. CSU weet als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) van Nederland hoe belangrijk de reiniging van uw onderneming is. Bent u benieuwd welke schoonmaakdiensten wij voor uw bedrijf kunnen uitvoeren? Vraag dan direct een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden.

Schoonmaakbedrijf in Leeuwarden met klantgerichte aanpak

Uw bedrijf staat bij ons schoonmaakwerk in Leeuwarden centraal. Aangezien geen ondernemer gelijk is en geen bedrijfspand hetzelfde gaan wij met u rond de tafel zitten om de schoonmaak in Leeuwarden van uw bedrijfspand te bespreken. Zo stellen wij de frequentie van het schoonmaakwerk in Leeuwarden vast en de reinigingsmethode. Uiteraard is het voor ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden geen enkel probleem om buiten kantoortijden te werken, zoals in de avonduren of in het weekend. Zo ondervindt uw bedrijf geen hinder van de schoonmaak in Leeuwarden.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden alleen

Iedere dag werken duizenden schoonmakers van CSU door heel Nederland aan een schone en frisse werkomgeving. Van het mkb-bedrijf tot overheidsinstellingen, van scholen tot ziekenhuizen; ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden zet zich met de nieuwste schoonmaaktechnieken en -apparatuur in voor een zo effectief mogelijke reiniging. Hierbij voeren wij niet alleen reguliere reiniging uit, maar ook specialistische schoonmaak. Voorbeelden zijn dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudglasbewassing en gevel- en graffitireiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

Onder het motto Scherp op Schoon levert CSU de ideale schoonmaak voor uw bedrijfspand. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden dat met u meedenkt? Maak dan direct een persoonlijke afspraak zodat wij uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Vraag direct een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (2)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20600706 / noordoost@csu.nl