Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiënesluis

De voedselveiligheid en hygiëne zijn essentieel binnen de voedingsmiddelenindustrie. De overheid houdt deze branche dan ook nauwlettend in de gaten. Niet verwonderlijk aangezien bedorven of besmet voedsel grote problemen kan veroorzaken. Een hygiënesluis speelt een grote rol in de bewaking van de persoonlijke hygiëne, net als de hygiëne van de werkruimte in het algemeen. CSU biedt uitgebreide expertise op het gebied van schoonmaak. Wilt u meer weten over de schoonmaak van een hygiënesluis in uw varkensbedrijf of melkveebedrijf? Vraag nu meer informatie over onze schoonmaak en hygiëne met een hygiënesluis of ontvang een offerte op maat.

Hygiënesluis voor varkenshouderij, pluimvee of melkveebedrijf

Met een hygiënesluis zorgt u ervoor dat de handen en voeten van het personeel of gasten gedesinfecteerd en gereinigd worden. Voordat het personeel de werkvloer betreedt, wandelen zij eerst door de hygiënesluis van het pluimvee, melkveebedrijf of varkenshouderij. In de hygiënesluis zijn schoonmaakmiddelen aanwezig om desinfecterende handelingen te verrichten. Met de juiste voorlichting en uitleg weet uw personeel wat er van hen gevraagd wordt. CSU helpt u graag bij de algemene schoonmaak zodat een hygiënesluis binnen uw varkensbedrijf of melkveebedrijf zijn rol optimaal blijft vervullen.

 

Hygiënesluis om aan de hygiënecodes te voldoen

De hygiënesluis is een uitstekende oplossing om aan de HACCP-regels te gehoorzamen. Deze regels zijn door de overheid opgesteld om de voedselveiligheid in uw bedrijf te waarborgen. Met de HACCP-regels loopt u het hele productieproces door op mogelijke gevaren voor de gezondheid. Daarna brengt u in kaart hoe u deze risico’s zoveel mogelijk minimaliseert. CSU staat u met een grondige schoonmaak graag terzijde om de HACCP-regels binnen uw bedrijf na te leven. In een persoonlijk gesprek met u stellen wij bovendien het ideale plan van aanpak vast om op de beste manier uw hygiënesluis in uw pluimvee, varkensbedrijf of melkveebedrijf schoon te houden.

Vraag direct een offerte aan voor schoonmaak in de voedingsindustrie

Met een hygiënesluis voorkomt u grote gezondheidsrisico’s binnen uw pluimvee, varkenshouderij of melkveebedrijf. CSU is uw partner als het gaat om schoonmaak en hygiëne in uw bedrijf. Vraag vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

dry-food-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.