Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Flevoland

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Flevoland dat excellent schoonmaakwerk aflevert met brandschone resultaten? Voor nummer 1 schoonmaak dienstverlener CSU gaat goed schoonmaken niet ver genoeg. Regelmatig verrassen wij onze cliënten met onze alerte, deskundige en gemotiveerde schoonmakers die een hygiënisch frisse en prettige werkomgeving creëren. Onze vakkundige schoonmakers leveren een continue kwaliteit waar je van op aan kunt. Vraag meteen een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Flevoland voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijf Flevoland met hart voor jouw zaak

Jouw wensen staan bij ons schoonmaakbedrijf in Flevoland centraal. Daarom denken wij met een proactieve houding met je mee om de reiniging voortdurend te verbeteren. We maken gebruik van innovatieve en duurzame schoonmaaktechnieken, die niet alleen beter zijn voor jouw bedrijf en je medewerkers, maar ook voor onze schoonmakers en de maatschappij. CSU is als schoonmaakbedrijf in Flevoland zeer ervaren binnen uiteenlopende sectoren; van hotels en recreatie tot onderwijsinstellingen, van de industrie tot het mkb-bedrijf.

Schoonmaakbedrijf in Flevoland voor een totaalpakket aan diensten

Ons schoonmaakbedrijf in Flevoland is niet alleen in te zetten voor reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Zo bieden wij een totaalpakket aan schoonmaakdiensten aan, met onder meer glasbewassingdieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, gevelreiniging en graffitireiniging. Bij onze werkzaamheden zorgen we dat de bedrijfsprocessen van je onderneming zo min mogelijk hinder ondervinden. Reinigen buiten kantooruren, zoals in de avonduren, het weekend of in een vakantie, is voor ons geen punt.


Vraag meteen een offerte aan bij het schoonmaakbedrijf Flevoland

Heb jij een schoonmaakbedrijf in Flevoland nodig dat alert, persoonsgericht en betrokken is? Dan vind jij in CSU de ideale schoonmaakpartner. Graag gaan wij met je het gesprek aan om te onderzoeken hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Benieuwd wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Flevoland zijn voor jouw bedrijf? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte op maat aan voor meer informatie.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl