Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Desinfectiemiddel ziekenhuis

Hygiëne speelt een essentiële rol binnen het ziekenhuis. Niet alleen is het een plek die intensief gebruikt wordt, ook bevinden zich er kwetsbare personen die extra vatbaar zijn voor ziekteverwekkers. Besmettingen voorkomt u door een desinfectiemiddel in het ziekenhuis toe te passen. Producten als desinfecterende zeep, handalcohol en wegwerphandschoenen van latex en nitril zorgen ervoor dat het risico op besmettingen nihil wordt. CSU adviseert u graag over de mogelijkheden binnen de hygiëne van uw zorginstelling. Informeer naar de mogelijkheden over desinfectiemiddel in het ziekenhuis en vraag meteen een offerte op maat aan.

Desinfectiemiddel in ziekenhuis om besmettingscyclus te doorbreken

De schoonmaak in een ziekenhuis luistert nauw. U heeft te maken met diverse protocollen en richtlijnen binnen de zorg om het risico op ziekteverspreiding te voorkomen. Een ontsmettingsmiddel in het ziekenhuis draagt hieraan bij. CSU beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van desinfectiemiddel in het ziekenhuis. Met een alerte en klantgerichte aanpak adviseren wij u over het juiste gebruik van een ontsmettingsmiddel in het ziekenhuis. Zo doorbreekt u de besmettingscyclus waarbij een zorgmedewerker een patiënt kan besmetten.

Meer dan desinfectiemiddel in het ziekenhuis alleen

Antibacteriële reinigingsproducten zijn een must in het ziekenhuis. Naast een desinfectiemiddel zijn er echter nog talrijke andere producten die de hygiëne in het ziekenhuis verhogen. Voorbeelden zijn papieren handdoekjes, dispensers en papierrollen. Onze schoonmakers adviseren u niet alleen over het gebruik van de juiste producten, maar ook hoe u het beste de ruimte met desinfectiemiddelen in het ziekenhuis kunt inrichten voor een hygiënische werkomgeving.

Vraag direct een offerte op maat aan

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf met een uitgebreide expertise op het gebied van desinfectiemiddelen in het ziekenhuis? CSU is in dat geval uw ideale partner. Wij gaan graag met u in gesprek voor een schoonmaakadvies op maat. Vraag direct een offerte op maat aan.

seo-afbeeldingen

Contact 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder. 
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl