Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak kantoren csu

Een schoon kantoor is meer dan een glimmende vloer. Ontdek hoe CSU jouw personeel zich thuis laat voelen op hun werkplek.

Schoonmaak kantoor

De schoonmaak van kantoren is méér dan een glimmende vloer. Het is de basis voor jouw fijne werkomgeving. Want door onze schoonmaak geniet je iedere dag van een fris ruikend bedrijfsrestaurant. Stap je iedere dag een hal zonder bladeren in. En maak je iedere dag gebruik van toiletruimtes met voldoende sanitaire middelen. Schoon zorgt ervoor dat jij met een fris en opgeruimd hoofd aan de slag kan. Dat je extra productief bent en dat je je thuisvoelt op kantoor. En dat is precies waar we het voor doen.

Wij zijn jouw extra ogen

Onze schoonmaakmedewerkers zijn onmisbaar. Zij horen en zien wat er gebeurt op jouw werkvloer en anticiperen daarop. Door flexibel te zijn en snel te schakelen. Onder andere met behulp van slimme oplossingen als de Facilitaire Coalitie (voor een duurzaam samenwerkingsverband tussen facilitaire dienstverleners) en Hi Five (voor een datagedreven schoonmaak). Zo zijn wij er niet alleen voor een schone en prettige werkomgeving, maar ook én vooral voor de totaalbeleving van jouw medewerkers en bezoekers.

Werken bij CSU? Bekijk onze vacatures.

Wanneer het jou uitkomt

Een werkplek die het beste in jezelf naar boven haalt. Dat is ons doel. Daarom maken wij alleen schoon als het jou uitkomt. Het liefst overdag. Zodat we jouw werkomgeving nóg prettiger kunnen maken. Door een omgevallen kopje koffie meteen op te ruimen bijvoorbeeld. Of door met onze glimlach bij te dragen aan de sfeer op kantoor.

Welke stappen kunnen we vandaag al met elkaar zetten voor de zakelijke en financiële dienstverlening om noodzakelijke veranderingen vorm te geven? Onze collega Joosje Taminiau denkt graag met je mee.

Joosje Taminiau Branchemanager Kantoren

Binnen de branche creëer ik een lange termijn strategie waarop we vroegtijdig in kunnen spelen op trends en ontwikkelingen zodat onze diensten van meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.“ Hybride werken, flexibel inzetbare kantoren en duurzaamheid zijn op dit moment uitdagende thema’s in de zakelijke en financiële dienstverlening. Neem contact op met Joosje om samen jouw strategie te bepalen.

Een nieuwe werkomgeving

Jouw integrale werkzaamheden als facility manager voor een professionele dienstverlening zijn aan het veranderen. In de zoektocht hoe het hybride werken het beste kan worden georganiseerd, ontstaan kansen het Corporate Social Responsibility-beleid van een organisatie nader te bepalen. Hoe ziet de nieuwe verbinding met de medewerkers eruit? Hoe wordt de nieuwe werkomgeving georganiseerd? In een rond tafel gesprek tijdens onze CSU Innovatie Boost schuiven diverse facilitair deskundigen zoals Ernst Willem van Drumpt, Manager Facilities Alliander en Simone Leenders, Spark Adviseurs aan bij gespreksleider Wim Kooyman, Directeur Kennisplatform Smart WorkPlace, om het hierover te hebben. Bekijk de video.

Een nieuwe werkomgeving, CSU Innovatie Boost

Opdrachtgevers

Monuta - opdrachtgever CSU
ATOS - opdrachtgever CSU
Equans - opdrachtgever CSU
Professionele schoonmaak kantoor csu
BE Clean_slim schoonmaken met data_innovatief_csu

CSU contact