Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Venray

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Venray dat jouw kantoor- of bedrijfspand grondig schoonmaakt? CSU verzorgt als een van de beste schoonmaakbedrijven in Venray zowel dagelijkse als periodieke reiniging bij bedrijven, organisaties, overheidsgebouwen en instellingen. Van hotels tot de industrie, van scholen tot zorginstellingen; geen uitdaging is voor ons schoonmaakbedrijf in Venray te groot. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Ik zoek een schoonmaakbedrijf in Venray

Een schone en hygiënische werkomgeving is het uitgangspunt voor een vloeiend bedrijfsproces. Zo werken medewerkers productiever, voorkom je ziekteverzuim en is het werkgeluk optimaal. Daarnaast geeft een opgeruimd kantoor een positief beeld aan klanten, cliënten en bezoekers die bij jouw over de vloer komen. Ons schoonmaakbedrijf in Venray werkt alert en klantgericht, zodat wij direct kunnen inspelen op jouw wensen. Bovendien beschikt CSU over vestigingen verspreid in heel Nederland. Zo kan er altijd direct een schoonmaker aan jouw schoonmaakproject beginnen.

Schoonmaakbedrijf Venray voor reguliere en specialistische reiniging

Jouw wensen staan bij ons schoonmaakbedrijf in Venray centraal. Daarom stellen onze medewerkers samen met jou een schoonmaakplan op maat op, met onder meer de methode van reiniging en de schoonmaakfrequentie. Wij zorgen er hierbij voor dat jouw bedrijf zo min mogelijk last ondervindt van de reinigingswerkzaamheden. Schoonmaak in de avonduren of het weekend is geen enkel punt. Naast dagelijkse schoonmaak biedt CSU ook specialistische vormen van reiniging aan. Zo kun je bij ons schoonmaakbedrijf in Venray terecht voor: 

glasbewassing
dieptereiniging
gevelreiniging
graffitireiniging
– computerreiniging
specialistisch vloeronderhoud

Direct een offerte op maat aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Venray

Je zoekt een schoonmaakbedrijf in Venray dat gericht is op innovatie en met jou meedenkt? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Benieuwd naar de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Venray? Aangezien geen bedrijfspand en onderneming hetzelfde is, stellen wij graag een offerte op maat op. Neem gelijk contact op voor persoonlijk advies.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 040-2661866 / zuid@csu.nl