Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Venray

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Venray dat uw kantoor- of bedrijfspand grondig schoonmaakt? CSU verzorgt als een van de beste schoonmaakbedrijven in Venray zowel dagelijkse als periodieke reiniging bij bedrijven, organisaties, overheidsgebouwen en instellingen. Van hotels tot de industrie, van scholen tot zorginstellingen; geen uitdaging is voor ons schoonmaakbedrijf in Venray te groot. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Ik zoek een schoonmaakbedrijf in Venray

Een schone en hygiënische werkomgeving is het uitgangspunt voor een vloeiend bedrijfsproces. Zo werken medewerkers productiever, voorkomt u ziekteverzuim en is het werkgeluk optimaal. Daarnaast geeft een opgeruimd kantoor een positief beeld aan klanten, cliënten en bezoekers die bij u over de vloer komen. Ons schoonmaakbedrijf in Venray werkt alert en klantgericht, zodat wij direct kunnen inspelen op uw wensen. Bovendien beschikt CSU over vestigingen verspreid in heel Nederland. Zo kan er altijd direct een schoonmaker aan uw schoonmaakproject beginnen.

Schoonmaakbedrijf Venray voor reguliere en specialistische reiniging

Uw wensen staan bij ons schoonmaakbedrijf in Venray centraal. Daarom stellen onze medewerkers samen met u een schoonmaakplan op maat op, met onder meer de methode van reiniging en de schoonmaakfrequentie. Wij zorgen er hierbij voor dat uw bedrijf zo min mogelijk last ondervindt van de reinigingswerkzaamheden. Schoonmaak in de avonduren of het weekend is geen enkel punt. Naast dagelijkse schoonmaak biedt CSU ook specialistische vormen van reiniging aan. Zo kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Venray terecht voor glasbewassingdieptereiniginggevel– en graffitireiniging, computerreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Direct een offerte op maat aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Venray

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Venray dat gericht is op innovatie en met u meedenkt? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Benieuwd naar de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Venray? Aangezien geen bedrijfspand en onderneming hetzelfde is, stellen wij graag een offerte op maat op. Neem gelijk contact op voor persoonlijk advies.

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / info@csu.nl