Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak offerte

Als ondernemer bent u natuurlijk enorm trots op uw organisatie. Hierbij wilt u een positieve uitstraling naar uw klanten hebben. Verder is een gunstig werkklimaat belangrijk voor uw werknemers. Daarbij verhoogt het ook nog eens de productiviteit. Een schoon bedrijfspand, vanbinnen en vanbuiten, is daarbij erg belangrijk. Omdat u liever onderneemt, doet u er goed aan om een offerte van een schoonmaakbedrijf aan te vragen. Een schoonmaak offerte aanvragen doet u natuurlijk bij CSU.

Een schoonmaak offerte voor al onze diensten

Klantgericht werken met een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. CSU houdt zich bezig met de dagelijkse schoonmaak binnen de zakelijke markt. Denkt u daarbij aan het MKB, hotels, scholen en zorginstellingen. Naast het aanvragen van een schoonmaak offerte voor de dagelijkse schoonmaak, zit u bij ons ook goed voor periodieke schoonmaak. Denkt u hierbij aan dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Wat u bij het aanvragen van een schoonmaak offerte kunt verwachten

Wilt u graag een voorbeeld offerte voor schoonmaak inzien? Dat kan, maar het biedt u feitelijk geen nuttige informatie. Ieder bedrijfspand is anders en dus is het niet mogelijk om op voorhand een tarief met u af te spreken. Daarom bekijken we graag samen met u wat er gedaan moet worden en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Op basis daarvan stellen wij een schoonmaak offerte voor u op. U bepaalt en wij voeren het voor u uit.

Vraag direct een schoonmaak offerte aan

U wilt toch ook een schoonmaakbedrijf inzetten dat scherp is op schoon? Dan schakelt u CSU in. Met vestigingen door heel Nederland kunnen wij u op iedere locatie bedienen. Neem contact met ons op voor een schoonmaak offerte en wij komen graag bij u langs. Samen bekijken we waar behoefte aan is en wat uw wensen daarbij zijn. Op basis daarvan wordt er een geheel vrijblijvende offerte voor u op maat gemaakt.

schoonmaak-toilet-events

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.