Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak offerte

Als ondernemer ben je natuurlijk enorm trots op jouw organisatie. Hierbij wil je een positieve uitstraling naar je klanten hebben. Verder is een gunstig werkklimaat belangrijk voor je werknemers. Daarbij verhoogt het ook nog eens de productiviteit. Een schoon bedrijfspand, vanbinnen en vanbuiten, is daarbij erg belangrijk. Omdat jij liever onderneemt, doe je er goed aan om een offerte van een schoonmaakbedrijf aan te vragen. Een schoonmaak offerte aanvragen doe je natuurlijk bij CSU.

Een schoonmaak offerte voor al onze diensten

Klantgericht werken met een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. CSU houdt zich bezig met de dagelijkse schoonmaak binnen de zakelijke markt. Denk daarbij aan het MKB, hotels, scholen en zorginstellingen. Naast het aanvragen van een schoonmaak offerte voor de dagelijkse schoonmaak, zit je bij ons ook goed voor periodieke schoonmaak. Denk hierbij aan dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Wat je bij het aanvragen van een schoonmaak offerte kunt verwachten

Wil je graag een voorbeeld offerte voor schoonmaak inzien? Dat kan, maar het biedt je feitelijk geen nuttige informatie. Ieder bedrijfspand is anders en dus is het niet mogelijk om op voorhand een tarief af te spreken. Daarom bekijken we graag samen met jou wat er gedaan moet worden en wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Op basis daarvan stellen wij een schoonmaak offerte voor je op. Jij bepaalt en wij voeren het voor je uit.

Vraag direct een schoonmaak offerte aan

Jij wil toch ook een schoonmaakbedrijf inzetten dat Scherper, Slimmer, Schoner? Dan schakelt je CSU in. Met vestigingen door heel Nederland kunnen wij je op iedere locatie bedienen. Neem contact met ons op voor een schoonmaak offerte en wij komen graag bij je langs. Samen bekijken we waar behoefte aan is en wat jouw wensen daarbij zijn. Op basis daarvan wordt er een geheel vrijblijvende offerte voor jou op maat gemaakt.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.