Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak ouderenzorg

Zoek jij voor schoonmaak ouderenzorg een professioneel schoonmaakbedrijf? CSU is de nummer 1 schoonmaak dienstverlener als het gaat om hygiëne bij de ouderenzorg. Terwijl Nederland vergrijst, ziet CSU de vraag naar reiniging binnen de ouderenzorg toenemen. Verzorgings-, bejaarden- en verpleeghuizen bieden zorg aan wie niet meer zelfstandig thuis kan wonen, waarbij een hygiënische leefomgeving vanzelfsprekend is. CSU ontzorgt het zorgpersoneel met zorgvuldige schoonmaakdienstverlening volgens de geldende hygiënerichtlijnen. Wil je meer informatie over de schoonmaak bij ouderenzorg? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Professionele schoonmaak ouderenzorg door heel Nederland

De bewoners in een verpleeg- of verzorgingshuis wonen hier veelal voor een langere periode. Een aangename plek om te wonen die hygiënisch schoon is, is dan ook van groot belang. Schoonmaak bij de ouderenzorg is hierbij een belangrijk element. Of de reiniging nu dagelijks, wekelijks of maandelijks plaatsvindt, hygiëne bij de ouderenzorg en comfort hangen nauw met elkaar samen. CSU weet dankzij jarenlange ervaring binnen de schoonmaak ouderenzorg de juiste balans te vinden. Met vestigingen in heel Nederland ondersteunen wij bij de schoonmaak ouderenzorg op iedere locatie.

Schoonmaak ouderenzorg met een persoonlijke benadering

Van revalidatie tot dementie, van mensen die psychische hulp nodig hebben tot ouderen die het lastig vinden om mobiel te blijven; onze schoonmakers hebben een ruime ervaring en opleiding om de schoonmaak in de ouderenzorg zorgvuldig uit te voeren. Naast de standaard schoonmaak in de ouderenzorg biedt CSU bovendien aanvullende diensten aan rondom het bed. Klantgerichtheid en gastheerschap staan hierbij centraal. Proactief denken wij mee aan innovatieve oplossingen binnen de schoonmaak ouderenzorg, zodat de reiniging nog soepeler en efficiënter kan verlopen.

Direct een offerte aanvragen voor schoonmaak ouderenzorg

Zoek jij een deskundig schoonmaakbedrijf dat alert is en met je meedenkt? Onder het motto Scherper, Slimmer, Schoner leveren wij de reiniging op jouw gewenste locatie. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl