Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Goes

Een schone werkplek zorgt voor minder ziekteverzuim op de werkvloer, optimaal werkgeluk en meer productiviteit. Daarnaast komen je gasten en bezoekers graag over de vloer in een hygiënisch fris kantoor. Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Goes dat jouw bedrijf vlekkeloos schoonmaakt? Dan ben je bij CSU op het juiste adres. Onder ons motto “Scherper, Slimmer, Schoner” verzorgen wij dagelijks de reiniging op duizenden locaties in heel Nederland. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijf in Goes levert reiniging op maat

Van hotels tot scholen, van zorginstellingen tot de voedselindustrie. De schoonmakers van CSU zetten zich iedere dag in om jouw bedrijf schoon te maken, met de daarbij behorende protocollen en wetgeving in acht genomen. Geen ondernemer is identiek en geen bedrijfspand gelijk. Daarom komen wij graag bij je langs om jouw schoonmaakwensen te bespreken. Vervolgens stellen we een schoonmaakplan op maat op voor de reinigingsmethode en -frequentie. Wij zorgen bovendien dat je bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk last ondervinden van de schoonmaak. Reinigen buiten kantooruren, ’s avonds of in het weekend is geen enkel punt.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Goes alleen

Ons schoonmaakbedrijf in Goes gaat verder dan reguliere reiniging alleen. Zo laat je bij ons ook specialistische taken als glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, graffiti– en gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud plaatsvinden. We beschikken bovendien niet alleen over een schoonmaakbedrijf in Goes, maar hebben vestigingen verspreid over heel Nederland.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Goes dat alert is en met je meedenkt? Dan is CSU de perfecte schoonmaakpartner. Vraag je je af wat de kosten zijn van ons schoonmaakbedrijf in Goes voor jouw bedrijf? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de website. Vraag meteen een offerte aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Juliette van der Palm helpt je graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl