Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Groningen

Jij weet als geen ander hoe belangrijk een schoon bedrijfspand is. Jouw klanten trekken direct hun conclusies bij een chaotisch en vies bedrijfspand. Voor een betrouwbare en professionele uitstraling van jou en jouw organisatie heb je een krachtig schoonmaakbedrijf nodig. Dit heeft uiteindelijk ook een gunstig effect op de werkomstandigheden van jouw werknemers. Wil je weten wat de kosten zijn voor een schoonmaakbedrijf in Groningen? Neem dan contact op met CSU voor een vrijblijvende offerte.

De beste schoonmaakbedrijven in Groningen

CSU mag zich zeker het beste schoonmaakbedrijf in Groningen noemen. Sterker nog, met vestigingen door heel Nederland bieden wij landelijke dekking. CSU is de #1 facilitair dienstverlener. Voor schoonmaak in Groningen zit je goed bij CSU. Hierbij werken wij in de zakelijke markt. Denk je hierbij niet alleen aan kantoor schoonmaak in Groningen, maar ook aan schoonmaak in hotels, zorginstellingen en het onderwijs. CSU maakt schoon in heel Nederland.

De dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf in Groningen

De dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf in Groningen is gelijk aan onze dienstverlening in de rest van Nederland. Wij werken op een persoonlijke en innovatieve manier aan de dagelijkse schoonmaak van jouw bedrijfspand. Sommige zaken hebben zeker aandacht nodig, maar niet dagelijks. CSU als jouw schoonmaakbedrijf in Groningen neemt ook graag deze periodieke schoonmaak van jou over. Hierbij denk je aan de meest uiteenlopende zaken, zoals:

dieptereiniging
glasbewassing
specialistisch vloeronderhoud
– computerreiniging
graffitireiniging
gevelreiniging

 

Vraag een offerte aan van ons schoonmaakbedrijf in Groningen

Je zoekt een schoonmaakbedrijf in Groningen of schoonmaakster Groningen met scherp op schoon en oog voor detail? Jij vraagt je wellicht als eerste af wat dat dan wel niet moet kosten. Wij geven nooit op voorhand een standaardtarief. Ieder pand is verschillend en wij bieden standaard maatwerk. Neem dan ook contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij komen bij je langs om de situatie op te nemen. Jij bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij bekijken wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl