Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Almere

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Almere dat alert werkt, klantgericht is en beschikt over een innovatieve visie? CSU is in dat geval uw ideale schoonmaakpartner. Als nummer 1 facilitair dienstverlener in Nederland zijn onze schoonmakers dagelijks in duizenden bedrijven en overheidsinstellingen werkzaam. Van het mkb-bedrijf tot ziekenhuizen, van scholen tot de voedingsmiddelenindustrie. Benieuwd hoe wij de schoonmaak in Almere van uw bedrijfspand kunnen uitvoeren? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Efficiënte schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in Almere

CSU investeert in de modernste technologie waardoor onze schoonmakers u optimaal van dienst zijn. Met innovatieve reinigingstechnieken verloopt de schoonmaak sneller en efficiënter. Ook maken onze schoonmakers gebruik van heldere communicatiemiddelen, zodat u direct inzicht heeft in afspraken, tijdsbestekken, controles en kwaliteit. Onze schoonmakers beschikken over de juiste opleidingen en certificeringen, zodat de schoonmaak altijd aan de juiste richtlijnen en protocollen van uw branche voldoet.

Schoonmaakbedrijf in Almere met hart voor uw zaak

U als klant tevreden stellen heeft bij CSU de hoogste prioriteit. Wij organiseren met u een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen en verwachtingen aangeeft. Vervolgens stellen wij op basis daarvan een schoonmaakplan op maat vast. Zaken als de frequentie en methode van schoonmaak in Almere komen hierbij aan bod. Uiteraard is het mogelijk om ook buiten kantooruren schoon te maken, zodat uw dagelijkse bedrijfswerkzaamheden geen hinder van de reiniging ondervinden. Naast reguliere reiniging biedt CSU ook specialistische schoonmaak aan, zoals glasbewassingdieptereinigingcomputerreinigingspecialistisch vloeronderhoudgevelreiniging en graffitireiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Almere dat Scherp op Schoon is. CSU staat voor u klaar om tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding het schoonmaakproject uit te voeren. Benieuwd naar de tarieven voor de schoonmaak in uw bedrijfspand? Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (2)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.