Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Almere

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Almere dat alert werkt, klantgericht is en beschikt over een innovatieve visie? CSU is in dat gevaljouw ideale schoonmaakpartner. Als nummer 1 facilitair dienstverlener in Nederland zijn onze schoonmakers dagelijks in duizenden bedrijven en overheidsinstellingen werkzaam. Van het mkb-bedrijf tot ziekenhuizen, van scholen tot de voedingsmiddelenindustrie. Benieuwd hoe wij de schoonmaak in Almere van jouw bedrijfspand kunnen uitvoeren? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Efficiënte schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in Almere

CSU investeert in de modernste technologie waardoor onze schoonmakers jou optimaal van dienst zijn. Met innovatieve reinigingstechnieken verloopt de schoonmaak sneller en efficiënter. Ook maken onze schoonmakers gebruik van heldere communicatiemiddelen, zodat je direct inzicht hebt in afspraken, tijdsbestekken, controles en kwaliteit. Onze schoonmakers beschikken over de juiste opleidingen en certificeringen, zodat de schoonmaak altijd aan de juiste richtlijnen en protocollen van jouw branche voldoet.

Schoonmaakbedrijf in Almere met hart voor jouw zaak

Jou als klant tevreden stellen heeft bij CSU de hoogste prioriteit. Wij organiseren met jou een kennismakingsgesprek waarin je jouw wensen en verwachtingen aangeeft. Vervolgens stellen wij op basis daarvan een schoonmaakplan op maat vast. Zaken als de frequentie en methode van schoonmaak in Almere komen hierbij aan bod. Uiteraard is het mogelijk om ook buiten kantooruren schoon te maken, zodat jouw dagelijkse bedrijfswerkzaamheden geen hinder van de reiniging ondervinden. Naast reguliere reiniging biedt CSU ook specialistische schoonmaak aan:

Glasbewassing
Dieptereiniging
Computerreiniging
Specialistisch vloeronderhoud
– Gevelreiniging
Graffitireiniging

Vraag direct een offerte op maat aan

Je zoekt een schoonmaakbedrijf in Almere dat Scherper, Slimmer, Schoner is. CSU staat voor jou klaar om tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding het schoonmaakproject uit te voeren. Benieuwd naar de tarieven voor de schoonmaak in jouw bedrijfspand? Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (2)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.
Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl