Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schone en veilige omgeving schoonmaak zorg csu

Op zoek naar schoonmaakmedewerkers die een belangrijke rol spelen in het zorgproces? CSU biedt facilitaire dienstverlening in de zorg.

Schoonmaak in de zorg

Hygiëne is overal belangrijk. In de zorg is het van levensbelang. Daar weet jij alles van. Of het nu gaat om een (specialistisch) ziekenhuis, een verpleeghuis voor senioren, een woongroep voor gehandicapten, beschermd wonen of een huisartsenpraktijk: hygiëne staat op één. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Onze schoonmaakmedewerkers spelen een belangrijke rol in het zorgproces. En dat beseffen we. Daar handelen we naar. We blijven ons aanpassen aan de steeds veranderende zorgwereld. Door mee te bewegen, door te innoveren. Voor jou, je collega’s en je patiënten of cliënten.

Onze kracht

Maar hoe doe je dat? Meebewegen en innoveren? Dat begint bij ervaring en passie. Onze mensen volgen intern een opleiding speciaal gericht op de zorg. Zij voelen zich dan ook thuis in de zorg. Dat zie je terug in hun gastvrijheid, betrokkenheid en professionaliteit. Maar zij weten ook wat er speelt in de branche, op jouw werkvloer. Met die inzichten creëren we – samen – slimme technologische en facilitaire oplossingen om steeds effectiever te werken en zorgkosten te verlagen. Proactief, inspirerend en op maat. 

Werken bij CSU? Bekijk onze vacatures.

Speciale aandacht voor de zorg

De werkomgeving in de zorg iedere dag fijner, duurzamer en hygiënischer maken: dat is mijn doel. Als branchemanager participeer ik actief in diverse kenniskringen en adviseer ik op basis van kennis en ervaringen uit het verleden. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact met me op. Of vraag hieronder een offerte aan.

Lees mijn visie op het werkveld in dit artikel van Schoonmaak Nederland.

Meta Boelens Branchemanager Zorg

Opdrachtgevers

Philadelphia
Partou
Yulius
Zinzia
GGZ Rivierduinen
SJG
zorg branche hospitality en warme lach csu
zorg branche schoonmaak innovatie localogic csu

CSU contact