Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
sociale innovaties voor onze mensen samen scherp_visueel arbeidscontract

De wereld iedere dag een beetje mooier maken. Dat doe je samen. Onze sociale innovaties zetten collega’s in hun kracht en helpen bij hun ontwikkeling.

Iedere dag een beetje mooier maken

De wereld iedere dag een beetje mooier maken, voor iedereen. Dat is waar wij energie van krijgen. Want als jij je prettig voelt in je omgeving, zit je lekker in je vel. Als mensenbedrijf houden we daarom enkele Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN altijd in ons achterhoofd. Het helpt ons doelgericht te werk te gaan. Zodat we kunnen bijdragen aan de maatschappij én aan het welzijn van jouw collega’s, onze collega’s en iedereen om ons heen.

Sociale innovaties in de praktijk

Samen met jou werpen we een blik op sociale vraagstukken. En hoe we deze kunnen oplossen. Zo kijken we met Academische Werkplaats Inclusieve Arbeidsmarkt naar de arbeidsmarkt van 2030. Met als doel werkzoekenden en werkenden te ondersteunen. En met Take the Stage bieden we toekomstige talenten een blik in ons bedrijf. We matchen, begeleiden en verbinden we afwisselende groepen studenten. Zo bouwen ze een goede basis op voor hun toekomst in de maatschappij.

Maar ook door het steunen van goede doelen kunnen we een bijdrage leveren. Zo helpen we onder andere Villa Pardoes, de Voedselbank en Stichting Kinderfeest.

Duurzame inzetbaarheid

Als familiebedrijf blijven we dicht bij onze eigen mensen. Wij geloven dat wij hen kunnen helpen in hun persoonlijke groei. Want gelukkige mensen zijn gemotiveerde mensen. En dat merk jij uiteindelijk ook. Daarom doen we ons best om onze mensen duurzaam inzetbaar te maken en te houden door:

  • Mensen vanuit hun passie en talenten een bijdrage te laten leveren aan hun eigen groei door doorgroeimogelijkheden te bieden, maar ook aan jouw organisatie en de maatschappij;
  • Ons in te zetten om talenten, ambities en kennis van onze (toekomstige) medewerkers te ontdekken, ontplooien en ontwikkelen. Dat biedt een stevige basis voor een toekomstbestendig en gelukkig (werk)leven.

Ontdek onze sociale innovaties

  • Visueel arbeidscontract, een begrijpelijk contract voor iedereen;
  • Deelname Brainport Eindhoven, een uniek samenwerkingsmodel om maatschappelijke problemen aan te pakken;
  • Taakverbreding, meer mogelijkheden en perspectieven bieden aan medewerkers door ze te laten proeven aan verschillende werkzaamheden;
  • Next Level FM, een onafhankelijk platform met vooruitstrevende FM-organisaties met als doel wetenschap te verbinden om samen een nieuwe vorm van samenwerken te ontwikkelen op facilitair gebied;
  • Leerwerk Akkoord, ondertekend door CSU om scholieren, studenten, werkzoekenden en werknemers meer kansen te geven in de facilitaire dienstverlening.
csu partner brainport video

CSU contact