Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Aanvullende diensten csu stewarding hostess toilet linnengoed

Samen met jou gaan we voor een fijne omgeving. Onze aanvullende services – van hostess tot stewarding – maken het plaatje voor jou, je medewerkers en bezoekers compleet.

Onze aanvullende services

Een fijne werk- of leefomgeving gaat verder dan de schoonmaak alleen. Het gaat om de totaalbeleving. Van een gastvrije entree tot schoon bestek in het restaurant. Onze aanvullende services – van hostess tot stewarding – maken het plaatje voor jou, je medewerkers en bezoekers compleet.

schoonmaak hotels csu linnengoed aanvullende dienst
csu aanvullende diensten hostess

Stewarding

Een schone keuken. Onze stewards ontzorgen je door af te wassen en door materialen als glaswerk en bestek te verzorgen, onderhouden, transporteren en opslaan. Maar ook door andere werkzaamheden, zoals de schoonmaak van goederenliften en afvallogistiek.


Gastvrouw/host(ess)

Wist je dat de rol van de gastvrouw essentieel is voor een positieve ontvangstbeleving? Onze host of hostess maakt impact vanaf de allereerste seconde. Zij verwelkomen jouw klanten en bezoekers hartelijk en begeleiden hen naar de afspraak. Vriendelijk en representatief. En zelfs in hologram-vorm.

Toiletroomservice

Iedere dag stap jij een schoon toilet in, voor ons de normaalste zaak van de wereld. Onze mensen maken op vaste momenten de toiletten, wastafels en urinoirs schoon en houden in de gaten of er voldoende toiletpapier, zeep en handdoeken aanwezig zijn. Zodat iedereen zorgeloos naar het toilet kan, fijn he? 

Hulp bij interne verhuizing

Voorbereiden, sorteren, inpakken, uitpakken. Je kent het wel. Een verhuizing kost veel tijd en energie. Onze ervaren verhuizers ontnemen je deze stress. Jij hoeft geen planning te maken, niet in te pakken en niet te sjouwen. Dat mag je aan ons overlaten. En bovendien maken we, als je dat wil, alles direct schoon. Alles voor een frisse start, handig!

Verzorging linnengoed

Iedere dag schoon linnengoed in de kast, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Onze schoonmaakmedewerkers wassen, strijken en bergen handdoeken en/of bedlinnen voor je op. Zodat je gasten iedere dag genieten van heerlijk, fris linnengoed.

CSU contact