Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Gezond binnenklimaat

Als werkgever ben je verplicht om voor je personeel een gezond binnenklimaat te scheppen op de werkvloer. Je team moet immers veilig en gezond aan het werk kunnen gaan. Ook komt dit de productiviteit en het ziekteverzuim ten goede. Met een schoon en aangenaam kantoor gaan jouw medewerkers stralend aan het werk voor een brainstormsessie of een vergadering. CSU biedt je professionele ondersteuning bij het creëren van een gezond binnenklimaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Adviezen voor een gezond binnenklimaat

Bij het creëren van een gezond binnenklimaat denkt men in eerste instantie aan het buitenhouden van de wisselende weersomstandigheden. Zo zorg je als werkgever voor verwarming in de bedrijfsruimte tijdens de koude wintermaanden, terwijl de airconditioning juist koelte brengt gedurende de zomer. Met de juiste isolatie verbruik je minder energie bij dit proces. Andere factoren die bijdragen aan een gezond binnenklimaat zijn de luchtvochtigheid, de akoestiek en het CO2-niveau. CSU adviseert je bij het vinden van de optimale balans bij een gezond binnenklimaat.

Het behouden van een gezond binnenklimaat

Voor een gezond binnenklimaat is het regelmatig reinigen van de bedrijfsruimte essentieel. CSU verzorgt naast de reguliere schoonmaak ook periodiek onderhoud. Voorbeelden hiervan zijn het specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, gevelreiniging en graffitireiniging. Op deze wijze houd je niet alleen je kantoor schoon voor je medewerkers, ook laat je bij jouw klanten, cliënten en bezoekers een verzorgde indruk achter.

Direct een offerte op maat aanvragen

Met vestigingen door heel het land staat CSU voor je klaar om je te ondersteunen bij een gezond binnenklimaat. Wij zijn alert, werken met innovatieve technieken en maken gebruik van korte lijnen. Wil jij meer weten over onze diensten voor een gezond binnenklimaat? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.