Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakmachine

Een schoonmaakmachine maakt het schoonmaakwerk binnen je bedrijf een stuk gemakkelijker. Zo kan een schoonmaakmachine de vloer veel sneller schoonhouden, vooral met grote oppervlaktes. De tijd die je hiermee bespaart, kan aan andere schoonmaakklussen besteed worden. Bij de keuze voor een nieuwe schoonmaak machine ga je echter niet over een nacht ijs. De nieuwe veegmachine of schrobzuigmachine moet immers wel passen bij het schoonmaakwerk dat jij wilt uitvoeren. CSU adviseert je graag op het gebied van schoonmaak. Wij zijn de nummer 1 facilitair dienstverlener op het gebied van reiniging. Wil je meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of ontvang een offerte op maat.

De keuze voor de juiste schoonmaakmachine

Wat zijn de belangrijkste aspecten bij de keuze voor de meest geschikte schoonmaakmachine? Dit zijn een aantal elementen waar je aan moet denken bij de aanschaf van een schoonmaakmachine:

  • Hoe groot is het oppervlak dat moet worden schoongemaakt
  • Hoeveel vierkante meter per uur kan de schoonmaakmachine reinigen
  • Wat voor soort vuil moet de machine reinigen (lichte afzetting of hardnekkig vuil)
  • Welke stroomvoorziening is aanwezig (stopcontacten of accu)

CSU: specialist op het gebied van schoonmaakmachines

Met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak, weet CSU als geen ander hoe groot het belang van de juiste schoonmaakmachines is. Onze schoonmakers maken dagelijks schoon voor overheden, bedrijven en instellingen in heel Nederland. Hierbij maakt CSU gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken, om zo effectief mogelijk te functioneren. Wij zijn dan ook niet voor niets marktleider op het gebied van schoonmaak.

Ontvang vrijblijvende persoonlijke offerte

Benieuwd welke schoonmaakmachine het beste bij jouw bedrijf past? CSU helpt je graag bij het vinden van de juiste apparatuur. Met een alerte, klantgerichte aanpak en oog voor innovatieve technieken ondersteunen wij iedere dag duizenden instellingen, bedrijven en overheden op het gebied van schoonmaak. Neem meteen contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.