Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Toilethygiëne


Een veilige en hygiënische leeromgeving zorgt ervoor dat leerlingen zich optimaal ontwikkelen. In een schoon en fris gebouw voorkomt u de verspreiding van ziektes en genieten de leerkrachten maximaal van het werkgeluk. Bovendien straalt een schone school een perfect visitekaartje uit. Essentieel bij de reiniging van de school is de toilethygiëne. CSU is de nummer één facilitair dienstverlener op het gebied van schoonmaak. Vraag direct een offerte op maat aan voor de toilethygiëne om verspreiding van virussen te voorkomen.

Een stappenplan voor de toilethygiëne

CSU werkt alert, klantgericht en met het oog op innovatie. Samen met u gaan wij graag het gesprek aan om een stappenplan voor de toilethygiëne op school op te stellen. De frequentie van de schoonmaak, het soort reinigingsproducten en de methode om tussentijds de toiletten op orde te houden, staan daarbij centraal. Daarnaast denken we met u mee over de communicatie hierover richting de leerlingen.

Ook denken wij met u mee over de bestaande toilethygiëne. Wat zijn de beste vloeren en welk materiaal is ideaal voor een schoon toilet? Wat is noodzakelijk? Voorbeelden hiervan zijn houders voor toiletrollen, luchtverfrissers, systemen om de handen te drogen en zeepdispensers.

Meer dan toilethygiëne alleen

Naast het schoonmaken van de toiletten verzorgt CSU graag meer reinigingstaken voor u. Wij bieden reguliere schoonmaak, maar ook specialistische reiniging. Voorbeelden daarvan zijn glasbewassing, dieptereiniging, kauwgom verwijdering, specialistisch vloeronderhoud of gevel– en graffitireiniging. U bepaalt wat er gedaan moet worden en wij onderzoeken hoe we u het beste kunnen bijstaan. Wij beschikken bovendien over vestigingen in heel Nederland, dus ook in uw regio.

Vraag meteen een offerte aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf met een hands-on mentaliteit dat scherp op schoon is? CSU is in dat geval uw geschikte schoonmaakpartner. Omdat geen enkele school identiek is, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek over de toilethygiëne. Zo brengen wij uw specifieke wensen nauwkeurig in kaart. Bent u benieuwd wat de kosten voor de toilethygiëne zijn? Vraag dan vandaag een vrijblijvende offerte op maat aan.

hogeschool-4-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.