Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kosten Schoonmaakbedrijf

We vinden het belangrijk dat jouw focus ligt op het ondernemen en daarom lichten we graag toe waarom het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf een goede keuze is. Als nummer 1 Facilitaire Innovator en Top Employer ben je er zeker van dat je bij schoonmaakbedrijf CSU aan het juiste adres bent. Schoonmaak is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Benieuwd naar de kosten van een schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen graag bij je langs om onze diensten aan je voor te leggen.


Wat kost een kantoor schoonmaken?

Als schoonmaakbedrijf vind je CSU door heel Nederland. Wij bieden je een uitgebreid pakket van diensten aan, waarin de dagelijkse schoonmaak natuurlijk niet mag ontbreken. Wij werken onder andere voor bedrijven in het MKB, hotels, zorginstellingen en onderwijs. Een professionele, persoonlijke aanpak, waarbij ‘Scherper, Slimmer, Schoner’ en een innovatieve werkwijze centraal staan. Wij zijn gespecialiseerd in periodiek onderhoud. Denk hierbij aan: glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. CSU is Scherper, Slimmer, Schoner, jij toch ook?

Wat zijn de kosten van een schoonmaakbedrijf?

Voordat jij een schoonmaakbedrijf gaat inhuren, ben je vast benieuwd naar de kosten hiervan. Het inhuren van een schoonmaakbedrijf is in kosten vaak voordeliger dan wanneer je eigen medewerkers jouw pand schoon moeten maken. Omdat geen opdracht en geen bedrijfspand hetzelfde is, werken we bij CSU niet met een standaardtarief. We komen graag bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Jij bepaalt en wij geven aan waarmee wij je eventueel kunnen helpen. Voor de schoonmaakbedrijf kosten neem je contact met ons op via een vrijblijvende offerte.

Vraag direct de kosten schoonmaakbedrijf aan

Wil jij een professioneel schoonmaakbedrijf inzetten en meer informatie ontvangen over onze diensten en kosten? Dan helpen wij je graag. Neem contact met ons op voor een offerte voor de kosten schoonmaakbedrijf en wij komen gerust bij je langs. Met vestigingen door heel Nederland bedienen wij je op iedere locatie. Samen bekijken we waar behoefte aan is en wat je wensen daarbij zijn. Op basis daarvan wordt er een geheel vrijblijvende offerte voor jou op maat gemaakt.

schoonmaak-zorg-ziekenhuis-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.