Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Onderhoud scholen

Voor zowel leerlingen als leraren is een basisschool of middelbare school een plek waar zij gemiddeld 8 uur of meer per dag doorbrengen. Een schone en hygiënische leeromgeving is dankzij een goede, frequente schoonmaak dan ook van aanzienlijk belang. CSU verzorgt dagelijks op duizenden bedrijven, scholen en overheidsinstellingen in Nederland professionele schoonmaak. Benieuwd wat CSU voor de onderhoud van scholen in jouw situatie kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte op maat aan.

Onderhoud op scholen voor betere prestaties

Niet alleen is een school een drukke locatie met veel mensen op één plek, ook zijn er veel ruimtes aanwezig die vatbaar zijn voor stof, vuil, achterstallig onderhoud van scholen of troep. Voorbeelden hiervan zijn de aula, kantine, lokalen, sanitaire voorzieningen en gymzalen. Het onderhoud van scholen is dan ook noodzakelijk om het gebouw er hygiënisch fris uit te laten zien én zijn. Niet alleen levert dit betere prestaties en resultaten op bij de leerlingen, ook is er minder ziekteverzuim onder zowel leerlingen als leraren. Bovendien is een schone school een uitstekend visitekaartje voor ouders en leerlingen, wat van groot belang is bij de schoolkeuze.

Onderhoud op scholen is maatwerk

CSU adviseert jou bij het onderhoud van scholen, zodat de reiniging zo efficiënt en voordelig mogelijk is. Aangezien geen school gelijk is, bespreken wij in een persoonlijk gesprek wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op om in het onderhoud van de scholen te voorzien en er voor te zorgen dat er geen achterstallig onderhoud op scholen ontstaat. Wij leveren maatwerk en zijn zeer flexibel als het gaat om wisselingen en planningen. Zo stemmen onze schoonmakers het onderhoud van scholen af op de bezetting van het schoolgebouw, zonder in te leveren op gastheerschap en kwaliteit.

Direct een offerte op maat aanvragen

Jij zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf voor het onderhoud van scholen? CSU is jouw ideale schoonmaakpartner met een hands-onmentaliteit. Bovendien leveren wij naast reguliere reiniging ook specialistische schoonmaak, waaronder glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging, computerreiniging, graffitireiniging en gevelreiniging. Vraag direct een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

Schoonmaken kinderopvang

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl