Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Reinigingsbedrijf

U wenst een hygiënisch frisse werkomgeving voor zowel uw personeel als uw bezoekers? CSU biedt als nummer 1 facilitair dienstverlener een brede diversiteit aan professionele reinigingsdiensten op maat aan. Als professioneel reinigingsbedrijf leveren wij onze diensten met vestigingen in heel Nederland aan. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie via de website.

Veelzijdig reinigingsbedrijf dat kwaliteit levert

CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van professionele schoonmaak bij bedrijven. Ons reinigingsbedrijf is dagelijks werkzaam in onder meer hotels, het mkb-bedrijf, overheidsorganisaties, scholen en zorginstellingen. Als innovatief reinigingsbedrijf werken wij alert, klantgericht en hebben wij oog voor duurzaamheid en het milieu. Onze schoonmakers zijn enthousiast en beschikken over de juiste opleiding om de reiniging precies volgens de protocollen binnen uw branche uit te voeren.

Meer dan een reinigingsbedrijf alleen

CSU levert meer dan alleen de dagelijkse standaard schoonmaak voor uw bedrijf. Zo verzorgt ons reinigingsbedrijf ook specialistische reiniging, waaronder glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en gevel– en graffitireiniging. Aangezien geen bedrijfspand en opdrachtgever gelijk is, komen wij graag bij u langs om uw wensen over de reiniging te bespreken. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan op maat op om aan uw verwachtingen te voldoen. Uiteraard evalueren we regelmatig of de schoonmaak binnen uw bedrijf moet worden aangepast om aan uw wensen te voldoen.

Vraag een offerte op maat aan bij ons reinigingsbedrijf

U zoekt een reinigingsbedrijf dat met u meedenkt en Scherp op Schoon is? Dan is ons reinigingsbedrijf uw perfecte schoonmaakpartner. Vraagt u zich af wat de kosten voor de schoonmaak van uw bedrijfspand zijn, neem dan meteen contact op om een afspraak te maken. Aan de hand van uw situatie stellen wij een persoonlijke offerte op maat op voor de professionele schoonmaak.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.