Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Reinigingsbedrijf

Wens jij een hygiënisch frisse werkomgeving voor zowel je personeel als jouw bezoekers? CSU biedt als nummer 1 facilitair dienstverlener een brede diversiteit aan professionele reinigingsdiensten op maat aan. Als professioneel reinigingsbedrijf leveren wij onze diensten met vestigingen in heel Nederland aan. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie via de website.

Veelzijdig reinigingsbedrijf dat kwaliteit levert

CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van professionele schoonmaak bij bedrijven. Ons reinigingsbedrijf is dagelijks werkzaam in onder meer hotels, het mkb-bedrijf, overheidsorganisaties, scholen en zorginstellingen. Als innovatief reinigingsbedrijf werken wij alert, klantgericht en hebben wij oog voor duurzaamheid en het milieu. Onze schoonmakers zijn enthousiast en beschikken over de juiste opleiding om de reiniging precies volgens de protocollen binnen jouw branche uit te voeren.

Meer dan een reinigingsbedrijf alleen

CSU levert meer dan alleen de dagelijkse standaard schoonmaak voor je bedrijf. Zo verzorgt ons reinigingsbedrijf ook specialistische reiniging, waaronder glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en gevel– en graffitireiniging. Aangezien geen bedrijfspand en opdrachtgever gelijk is, komen wij graag bij je langs om jouw wensen over de reiniging te bespreken. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan op maat op om aan je verwachtingen te voldoen. Uiteraard evalueren we regelmatig of de schoonmaak binnen je bedrijf moet worden aangepast om aan jouw wensen te voldoen.

Vraag een offerte op maat aan bij ons reinigingsbedrijf

Zoek jij een reinigingsbedrijf dat met je meedenkt en Scherper, Slimmer, Schoner is? Dan is ons reinigingsbedrijf jouw perfecte schoonmaakpartner. Vraag jij je af wat de kosten voor de schoonmaak van je bedrijfspand zijn, neem dan meteen contact op om een afspraak te maken. Aan de hand van jouw situatie stellen wij een persoonlijke offerte op maat op voor de professionele schoonmaak.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.