Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hoogeveen

Schoonmaakbedrijf Hoogeveen

Met een opgeruimd kantoor creëer je een prettige werkomgeving voor je medewerkers, waardoor zij ultiem werkgeluk ervaren en maximale productiviteit behalen. Daarnaast straalt een schoon bedrijf een prachtig visitekaartje uit naar jouw bezoekers, gasten en cliënten. CSU weet als nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) hoe belangrijk een hygiënisch fris kantoor is. Benieuwd naar de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen? Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Hoogeveen met hart voor jouw zaak

Jouw wensen hebben bij ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen de hoogste prioriteit. Daarom gaan wij samen met je in gesprek over je verwachtingen van de reiniging. We stellen een plan van aanpak op, met de gewenste schoonmaakfrequentie en reinigingsmethode. Schoonmaken buiten kantoortijden, zoals in de avonduren of in het weekend, is uiteraard geen probleem. Ons team van gemotiveerde en gecertificeerde schoonmakers gaan aan het werk om iedere gewenste werkplek, bedrijfsruimte, gang of andere plek naar wens te reinigen.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Hoogeveen alleen

Iedere dag zijn duizenden schoonmakers van CSU werkzaam om talrijke bedrijven en overheidsinstellingen te reinigen. Van hotels tot ziekenhuizen, van kinderdagverblijven tot het mkb. Onze opgeleide schoonmakers werken met duidelijke communicatie, transparante en heldere afspraken en bieden meetbare resultaten. Ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen levert naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging, zoals glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudgevelreiniging en graffitireiniging.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Hoogeveen dat alert en klantgericht werkt? CSU is in dat geval jouw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen ondernemer gelijk is en geen bedrijfspand identiek gaan wij graag met je het gesprek aan om een persoonlijk schoonmaakadvies op te stellen. Benieuwd naar de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Hoogeveen? Vraag dan vandaag een offerte op maat aan.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl