Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Tilburg

U heeft een mooie organisatie opgestart en alles loopt op rolletjes. Een schone en opgeruimde uitstraling van uw bedrijfspand is daarbij van belang. Een schoon pand geeft uw klanten een positief beeld. En daarbij zorgt u voor een gunstig werkklimaat voor uw werknemers. Een gunstig werkklimaat heeft daarbij weer een positieve uitwerking op de productiviteit. Lang verhaal kort: u heeft gewoon een schoonmaakbedrijf in Tilburg nodig. Voor de schoonmaak in Tilburg neemt u natuurlijk contact op met CSU. CSU maakt in heel Nederland schoon. Ons schoonmaakbedrijf in Tilburg inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Werkgebied van ons schoonmaakbedrijf in Tilburg

CSU is inzetbaar voor zakelijke klanten. Hierbij denkt u onder andere aan klanten in het MKB, hotels, zorg- en onderwijsinstellingen. We hebben vestigingen verspreid door heel Nederland. We kunnen hierdoor voor projecten van iedere grootte door heel het land aan de slag. U stelt vast welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Wij kijken vervolgens met u mee wat wij op dat gebied voor u kunnen betekenen. Denkt u hierbij ook aan de frequentie waarop de werkzaamheden dienen plaats te vinden.

Een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor periodiek onderhoud

Niet alleen het dagelijks onderhoud voeren wij met ons schoonmaakbedrijf in Tilburg voor u uit. Voor al onze vestigingen geldt dat wij ook gespecialiseerd zijn in periodieke schoonmaak. Denkt u hierbij aan werkzaamheden, zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het professioneel reinigen van winkelwagens en -mandjes. Wij begrijpen heel goed dat u wilt weten wat een schoonmaakbedrijf in Tilburg kost. Daarvoor vraagt u bij ons een offerte aan.

Vraag snel een offerte aan

Voordat u met ons in zee gaat, wilt u natuurlijk de kosten en de afspraken zwart op wit hebben staan. Duidelijkheid en maatwerk, daar houden wij ook van. Wij maken graag een afspraak met u om te bepalen wat er precies moet gebeuren. Geen pand is gelijk en daarom leveren wij standaard maatwerk. Voor een persoonlijke en vooruitstrevende aanpak moet u bij CSU zijn.

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl