Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Je hebt een mooie organisatie opgestart en alles loopt op rolletjes. Een schone en opgeruimde uitstraling van jouw bedrijfspand is daarbij van belang. Een schoon pand geeft je klanten een positief beeld. En daarbij zorg je voor een gunstig werkklimaat voor je werknemers. Een gunstig werkklimaat heeft daarbij weer een positieve uitwerking op de productiviteit. Lang verhaal kort: jij hebt gewoon een schoonmaakbedrijf in Tilburg nodig. Voor de schoonmaak in Tilburg neem je natuurlijk contact op met CSU. CSU maakt in heel Nederland schoon. Ons schoonmaakbedrijf in Tilburg inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Werkgebied van ons schoonmaakbedrijf in Tilburg

CSU is inzetbaar voor zakelijke klanten. Denk hierbij onder andere aan klanten in het MKB, hotels, zorg- en onderwijsinstellingen. We hebben vestigingen verspreid door heel Nederland. We kunnen hierdoor voor projecten van iedere grootte door heel het land aan de slag. Jij stelt vast welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Wij kijken vervolgens met je mee wat wij op dat gebied voor jou kunnen betekenen. Denk hierbij ook aan de frequentie waarop de werkzaamheden dienen plaats te vinden.

Een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor periodiek onderhoud

Niet alleen het dagelijks onderhoud voeren wij met ons schoonmaakbedrijf in Tilburg voor je uit. Voor al onze vestigingen geldt dat wij ook gespecialiseerd zijn in periodieke schoonmaak. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor het professioneel reinigen van winkelwagens en -mandjes. Wij begrijpen heel goed dat je wil weten wat een schoonmaakbedrijf in Tilburg kost. Daarvoor vraag je bij ons een offerte aan.

Vraag snel een offerte aan

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk de kosten en de afspraken zwart op wit hebben staan. Duidelijkheid en maatwerk, daar houden wij ook van. Wij maken graag een afspraak met je om te bepalen wat er precies moet gebeuren. Geen pand is gelijk en daarom leveren wij standaard maatwerk. Voor een persoonlijke en vooruitstrevende aanpak moet jij bij CSU zijn.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Juliette van der Palm helpt je graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl