Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Een schoonmaakbedrijf in Heerenveen nodig dat jouw schoonmaakproject naar behoren uitvoert? CSU levert een compleet schoonmaakplan op maat dankzij vakkundige schoonmakers met een jarenlange expertise en innovatieve technieken voor een efficiënte schoonmaak. Van zorginstellingen tot horecagelegenheden, van bedrijfspanden tot scholen; iedere locatie vraagt om een andere benadering en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Samen met jou stellen we het ideale schoonmaakplan samen voor een optimale reiniging. Wil je meer informatie over onze schoonmaakservice bij een van onze schoonmaakbedrijven in Heerenveen en omstreken? Neem meteen contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een schoonmaakbedrijf in Heerenveen met hart voor jouw zaak

Een alerte, persoonlijke benadering met oog voor detail. CSU is met recht de nummer 1 op het gebied van schoonmaak (onderzoek MT500). Altijd op zoek naar slimme, innovatieve technieken om je bedrijfspand op de optimale wijze te reinigen, zorgen onze schoonmakers dagelijks bij duizenden instellingen, overheden en bedrijven voor een schone, frisse en hygiënische werkplek. Een schone werkomgeving brengt je medewerkers immers meer productiviteit, een prettige werksfeer en optimaal werkgeluk. Bovendien is een schoon kantoor een uitstekend visitekaartje voor je klanten, gasten en bezoekers. Vraag meteen meer informatie over jouw schoonmaakproject.

Direct een offerte op maat aanvragen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Heerenveen dat jouw onderneming ontzorgt en met je meedenkt? Dan is CSU je ideale partner. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar je persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Op basis hiervan stellen wij een gericht plan van aanpak vast, dat de optimale reiniging biedt. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, bieden wij ook speciale periodieke vormen van reiniging aan. CSU is namelijk gespecialiseerd in glasbewassing, graffiti- en gevelreiniging, computerreiniging, dieptereiniging en specialistisch vloeronderhoud. Vraag meteen een persoonlijk gesprek bij ons schoonmaakbedrijf in Heerenveen aan om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen of ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat tegen een scherp tarief.

Je kunt ook bij ons terecht voor Schoonmaakster Rotterdam en Industriële reiniging Rotterdam.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl