Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vloerreiniging Den Bosch

Een vloer krijgt enorm veel te verduren. Iedere dag wordt er door het personeel, bezoekers, klanten en cliënten veelvuldig overheen gelopen. Bovendien krijgt de vloer te maken met uitzonderlijk vuil, zoals strepen door het verschuiven van meubels, vlekken van koffie of kleurverschillen vanwege zonlicht. Deze aspecten maken jouw vloer onhygiënisch, vies en aanzienlijk minder duurzaam. CSU is jouw ideale schoonmaakpartner op het gebied van vloerreiniging in Den Bosch. Klantgericht, alert en met het oog op innovatieve schoonmaaktechnieken zorgen wij dat jouw vloer stralend schoon is. Vraag direct een offerte bij ons aan, zodat wij je een idee kunnen geven van de kosten voor vloerreiniging in Den Bosch.

Vloeronderhoud in Den Bosch op maat

CSU biedt jou specialistische vloerreiniging in Den Bosch voor alle type vloeren. Of het nu om een houten vloer, linoleum vloer, marmeren vloer, parket vloer, natuurstenen vloer of tapijt gaat, CSU beschikt over een jarenlange expertise om de juiste behandelmethode te gebruiken. We werken ook met CSU Smartcoat, voor effectief en duurzaam vloeronderhoud. Onze specialisten op het gebied van vloeronderhoud in Den Bosch werken onder andere met behandelmethodes als:

  • Topcoaten en recoaten
  • Sprayen en opblokken of opwrijven
  • Kristalliseren en impregneren
  • Diepstrippen en coaten
  • Tapijtreiniging

Meer dan vloerreiniging in Den Bosch alleen

CSU maakt met jou in een persoonlijk gesprek een schoonmaakplan op maat dat voldoet aan jouw verwachtingen. Van hotels tot zorginstellingen, van de horeca tot scholen: CSU heeft een ruime ervaring met de meest uiteenlopende schoonmaakprojecten. Dit kan zowel gaan om reguliere schoonmaak voor een hygiënisch fris kantoor, maar ook om vormen van periodieke schoonmaak. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassing, computerreiniging, vloerreiniginggevelreiniging en graffitireiniging.

Direct een offerte aanvragen

Jij zoekt een bedrijf gespecialiseerd in vloerreiniging in Den Bosch dat Scherp op Schoon is? CSU is voor jou de ideale schoonmaakpartner. Vraag direct een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

Je kunt ook bij ons terecht voor Glazenwasser Den BoschGevelreiniging Den Bosch en Schoonmaakbedrijf Den Bosch.

hogeschool-2-x

Contact

Wil jij eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl