Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële stofafzuiging

Industriële stofafzuiging is essentieel voor een schone en hygiënische werkomgeving. Vooral bij de reiniging van krappe ruimtes of als het gaat om het verwijderen van gevaarlijke dampen of stof. Ook is industriële stofafzuiging een welkome aanvulling op werkplekken waar stofemissies ontoelaatbaar zijn, zoals stofgevoelige apparaten, laboratoria, foodservice en cleanroomfaciliteiten. Net zo belangrijk is goede hygiëne. CSU beschikt over een uitgebreide expertise op het terrein van schoonmaak. Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan voor de mogelijkheden of ontvang een offerte op maat.

Voordelen van industriële stofafzuiging in jouw bedrijf

Bij het productieproces binnen de industrie worden bijzondere eisen aan reinigingsoplossingen gesteld. Door de procesintegratie, het werken met grote hoeveelheden, soms met gevaarlijke stoffen, en in korte tijdspannes ligt een gevaar op de loer. Industriële stofafzuiging biedt dan ook talrijke voordelen ten opzichte van een reguliere stofzuiger. Zo is de industriële stofafzuiging dusdanig geproduceerd dat er een minimaal risico op ontbranding is. Verder maakt een dergelijke stofzuiger gebruik van sterke filters voor uitmuntende reiniging. Ook zijn de industriële stofzuigers op uiteenlopende manieren inzetbaar, zijn zij gemakkelijk te transporteren en uiterst geschikt voor grof materiaal.

Toepassingen industriële stofafzuiging

Naast grondige en efficiënte schoonmaak is industriële stofafzuiging allesbepalend gedurende het productieproces. Doordat een industriële stofzuiger gebruiksvriendelijk is en tijd- en kostenbesparend worden ze voor zeer uiteenlopende taken gebruikt. Voorbeelden van industriële stofafzuiging vind je in de werkruimte van betonfabrieken, maar ook in de foodservice of bij laboratoria. CSU neemt daarbij graag de schoonmaak van je over, zodat de stofafzuiging van jouw bedrijf goed blijft werken. Met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak weet CSU als geen ander hoe belangrijk een hygiënische werkplek is voor zowel het personeel als bezoekers én voor de levensduur van machinerie.

Direct een offerte aanvragen voor schoonmaak ter ondersteuning van industriële stofafzuiging

CSU denkt actief met je mee op het terrein van schoonmaak binnen jouw onderneming. Met vestigingen verspreid over heel Nederland kunnen wij voor je de schoonmaak in het hele land verzorgen. Maak snel een afspraak voor meer informatie hoe degelijke schoonmaak je industriële stofafzuiging ondersteunt of ontvang direct een offerte op maat om jouw bedrijfspand te laten reinigen.

events-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.