Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak onderwijs scholen csu

Een fijne leeromgeving begint bij een schoon en opgeruimd gebouw. Ontdek onze mogelijkheden voor de schoonmaak op scholen.

Scholen schoonmaken

Als school doe je er alles aan om een omgeving te creëren waar leerlingen, studenten en medewerkers zich thuisvoelen. Waar ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Een schoon, veilig en opgeruimd schoolgebouw is daarvoor onmisbaar. Want in een schoon schoolgebouw voel je je niet alleen prettiger, het is ook beter voor de gezondheid, concentratie en productiviteit. Onze schoonmaakmedewerkers beseffen hoe belangrijk hun rol daarin is. Sterker nog, het maakt dat ze extra energie uit hun werk halen.

Schoonmaken op scholen: flexibel en kundig

Een lokaal vol studenten schoonmaken; dat kan niet. Daarom kijken we samen naar jouw agenda. Komen we juist ‘s ochtends of ‘s avonds langs? En organiseer je een open dag, dan zorgen we samen dat het pand er spik en span uitziet. Onze rayon- en districtmanagers denken met je mee. Zij stemmen af met de conciërges en passen de dienstverlening erop aan. Handig toch? 

Schoonmaak met oog op morgen

Samen werken we aan de dag van morgen. Onder andere door zo slim en innovatief mogelijk schoon te maken. Bijvoorbeeld met Hi Five, een datagedreven kijk op schoonmaak en schoonhouden. Met de Facilitaire Coalitie voor een duurzaam samenwerkingsverband tussen facilitaire dienstverleners. Of met PU-coating voor duurzaam vloeronderhoud, het hele jaar door. Zo werken we samen doelgericht en duurzaam aan de ideale leeromgeving voor jouw leerlingen en studenten.

Benieuwd hoe een van onze opdrachtgevers binnen onderwijs de samenwerking met CSU ervaart? Bekijk de video.

Samenwerking onderwijs MBO Da Vinci en CSU

Werken bij CSU? Bekijk onze vacatures.

Met aandacht voor de volgende generatie

Als je denkkracht bundelt, leer je meer en kom je sneller vooruit. In het onderwijs is dat vanzelfsprekend, maar ook wij – als familiebedrijf – beseffen wat de kracht is van samenwerken. Dit doen we op een actieve en enthousiaste manier. Door bijvoorbeeld onze kennis met de nieuwe generatie te delen. Door gastlessen, lezingen, stages, traineeships, studieprojecten, speciaal lesmateriaal en bedrijfsbezoeken. Win-win, want die frisse blik van jongeren op de toekomst: dat is wat wij nodig hebben.

Marjolein Dreef Branchemanager Onderwijs

Opdrachtgevers

Calvijn College
De Haagse Scholen
Avans Hogeschool
Koning Willem 1 college
Hogeschool van Amsterdam
Aloysius
Curio
Conexus
NHL Stenden
ZAAM
Universiteit van Amsterdam
Facilitaire Coalitie csu_samen scherp_duurzame samenwerking
BE Clean_slim schoonmaken met data_innovatief_csu

CSU contact